Produkty

Smeg představuje nové integrované odsavače par

Smeg představuje nové integrované odsavače par

Italský výrobce domácích spotřebičů představuje nové varné desky s integrovaným odsavačem par.

Před oknem, pod šikmou střechou nebo na varném ostrůvku - nové varné desky s integrovaným odsavačem par vždy zajistí optimální odsávání kuchyňských výparů.

Indukční varná deska s integrovaným odsavačem par

Nová indukční varná deska HOBD682D o šířce 80 cm s centrálně umístěným integrovaným odsavačem par odsává veškeré výpary z vaření. Centrálně umístěný kryt odsavače je vyrobený z litiny a je zapuštěný do sklokeramiky SCHOTT CERAN®, proto můžete přemísťovat hrnce z jedné varné zóny na druhou, aniž byste je museli zvedat. Mimořádně praktické: Lze jej použít také jako odkládací plochu pro horké nádobí.

Kompaktní tělo odsavače par také umožňuje naplánovat výsuvy zásuvek s ohledem na výřez pro odsavač par umístěný pod varnou deskou. Vodotěsný a velmi tichý motorový ventilátor energetické třídy A++ a nerezové tukové filtry vhodné pro mytí v myčce nádobí jsou příkladem vysoce kvlaitního vybavení. Odsavač par s 9 úrovněmi výkonu a ovládáním pomocí posuvníku je určen pro provoz v režimu odsávání i recirkulace. V režimu recirkulace s regenerovatelným uhlíkovým filtrem s dlouhou životností postačuje výška podstavce 60 mm. Samotná indukční varná deska má 4 indukční varné zóny, které lze paralelně propojit a vytvořit tak 2 multizóny vhodné pro velké pekáče a hrnce. Funkce Auto-Vent odsvače par přizpůsobuje výkon odsavače výkonu indukčních varných zón.

Díky neutrálnímu designu se varná deska s integrovaným odsavačem par dokonale hodí ke všem designovým řadám Smeg. Lze ji nainstalovat na pracovní desku i do jedné roviny s ní.

Pro svou designovou řadu Dolce Stil Novo nabízí Smeg varnou desku HOBD682R s měděnou profilovou lištou.

Kontakt pro tisk

Prodej / poradenství / marketing:

Tel.:   +41 (0) 44 732 19 20

E-mail:  [email protected]