Mikrobølgeovner | Smeg - Technology with style

Mikrobølgeovner

Smegs mikrovågsugnar finns i en rad olika utföranden som följer de estetiska principerna som kännetecknar Smegs fokus på design så väl. Micros från Smeg erbjuds i olika sorters format för att på bästa sätt möta det behov som konsumenten har. Letar ni efter en micro som behöver vara flexibel och flyttbar är förmodligen en mikrovågsugn för bänk det bästa alternativet. Önskar man däremot en micro som kombineras tillsammans med ugn och andra inbyggnadsprodukter är den integrerade mikrovågsugnen rätt val. Förutom de olika typerna av mikrovågsugnar, tillhandahåller Smeg produkter i olika designserier, så att ni har möjlighet att matcha med övriga produkter i köket.

Mikrovågsenergi är en ytterst effektiv tillagningsfunktion som kortar ned tillagningstiderna drastiskt och ger stora energibesparingar. Det är en perfekt produkt för att snabbt värma upp olika sorters maträtter, tina upp frysta råvaror eller tillaga lättare recept. Ett komplement eller ett alternativ till en mikrovågsugn är ugnar, där Smeg även erbjuder ett brett sortiment.

Tilbehør til mikrobølgeovner

Upptäck ett brett urval av tillbehör som är utformade för att förbättra flexibiliteten hos Smegs mikrovågsugnar.

Se alle produktene
Innbyggingsovner

Komplettera mikrovågsugnen med en av Smeg ugnar. Upptäck vårt sortiment där ugnarna präglas av olika stilar, funktioner och tillagningsmetoder.

Se alle produktene