Bla ned for å finne en detaljert veiledning til hvordan du bruker espressomaskinen – alt fra oppstart til jevnlig vedlikehold for optimale resultater.

Lær hvordan du bruker espressomaskinens trykkmåler, melkeskummer, avkalkingsfunksjon og andre innstillinger.

INSTALLASJON

Lær hvordan du lager den perfekte kaffen, fra å kverne ferske bønner til å velge riktig filter, samt hvordan du kontrollerer trykkmåleren for optimalt trykk.

MASKININNSTILLINGER

For å få tilgang til programmeringsmenyen må du trykke og holde inne  Knapp 1 – kverneknapp for enkel espressoogKnapp 4 – dispenseringsknapp for dobbel espresso samtidig i 5 sekunder. Alle knappene vil da blinke samtidig. Trykk deretter på knappen som tilsvarer ønsket innstilling:

Knapp 1 – kverneknapp for enkel espressofor å stille inn automatisk avstengningstid (øko-modus (10 min), 30 min, 40 min eller 60 min)

Knapp 2 – kverneknapp for dobbel espresso for å stille inn vannhardheten (mykt, middels, hardt eller veldig hardt vann)

Knapp 3 – dispenseringsknapp for enkel espressofor å stille inn kaffetemperaturen (lav, middels, utmerket eller høy)

Knapp 4 – dispenseringsknapp for dobbel espresso for å stille inn forhåndsbryggeprofilen (kort, standard, lang eller gradvis forhåndsbrygging)

Når du har gjort den ønskede innstillingen, bruker du instruksjonene i brukerhåndboken for å gjøre endringer og lagre innstillingene.

AVKALKING

Espressomaskinen indikerer når det er på tide med avkalking. For den beste smaksopplevelsen og for å bevare kaffens genuine karakter, anbefaler vi alltid at du gjennomfører en avkalking.

Følg de enkle instruksjonene i videoen for å rengjøre maskinen ordentlig.