Lær hvordan du bruker espressomaskinen

Hvis du har kjøpt en ECF02 manuell espressomaskin, har reisen mot den perfekte kaffekoppen nettopp begynt. På denne siden finner du en veiledning som lærer deg hvordan du installerer og starter espressomaskinen, samt hvordan du utfører rutinemessig vedlikehold for å oppnå den beste koppen med kaffe.

Les mer

Lær hvordan du bruker espressomaskinen med kaffekvern

Lær hvordan du bruker espressomaskinen med kaffekvern effektivt. I denne veiledningen finner du tips til installasjon, oppstart og vedlikehold, slik at hver kopp kaffe blir perfekt.

Les mer

Lær hvordan du bruker den helautomatiske espressomaskinen

Denne brukerveiledningen gir deg tips for hvert trinn, fra å starte maskinen til regelmessig vedlikehold, slik at du alltid kan nyte den beste kaffen.

Les mer

Lær hvordan du bruker vannkokeren

Lær hvordan du tar vare på vannkokeren slik at den fungerer best mulig og beholder utseendet over tid.

Les mer

Lær hvordan du bruker din high performance blender

Lær hvordan du best kan bruke den høytytende blenderen når det gjelder individuelle og familietilpassede serveringer, pulsfunksjonen, Autoclean-programmet og vakuumpumpen.

Les mer