Lär dig använda din espressomaskin

Om du har köpt en manuell espressomaskin ECF02 har din resa mot den perfekta koppen kaffe just börjat. På denna sida hittar du en guide som lär dig installera och starta espressomaskinen samt hur du utför rutinmässigt underhåll för att uppnå den bästa koppen kaffe.

Läs mer

Lär dig dig använda din espressomaskin med kaffekvarn

Lär dig använda din espressomaskin med kaffekvarn effektivt. I denna guide får du tips för installation, igångsättning och underhåll, så att varje kopp kaffe blir perfekt.

Läs mer

Lär dig dig använda din helautomatisk espressomaskin

Denna användarguide ger dig tips för alla steg, från att starta maskinen till regelbundet underhåll så att du alltid kan njuta av det bästa kaffet.

Läs mer

Lär dig dig använda din vattenkokare

Lär dig att ta hand om din vattenkokare så att den ska fungera på bäst sätt och behålla sitt utseende över tid.

Läs mer

Lär dig dig använda din high performance blender

Lär dig hur du bäst använder din högpresterande blender när det gäller individuella och familjeanpassade serveringar, pulse-funktionen, Autoclean-programmet och vakuumpumpen.

Läs mer