Dolce Stil Novo heeft een minimalistische stijl in zwart verduisterd glas en verfijnde koperen of roestvrijstalen details om een ​​tijdloos, elegant design te creëren.

EEN GECOÖRDINEERD EN RIJK GAMMA

Dolce Stil Novo integreert moeiteloos de kenmerkende Italiaanse flair van Smeg met zijn toonaangevende keukentechnologie en stelt u in staat elke culinaire creatie in stijl en met gemak te realiseren.

De look is een van ononderbroken lijnen, precisie en onmiskenbare kwaliteit, waardoor je elk culinair meesterwerk tot leven kunt brengen. Geïnspireerd door een Italiaanse liefdespoëziebeweging uit de 13e eeuw zet de collectie een nieuwe standaard voor vorm en functie in de moderne woonkeuken.

Dolce Stil Novo, een nieuwe uitdrukking van genie in zowel technologie als ontwerp, levert Smeg's meest uitgebreide assortiment apparaten, elk met een esthetische vormgeving die volledig op elkaar is afgestemd. Dolce Stil Novo bestaat uit 60 cm ovens, Combi-stoom- en microgolfovens van 45 cm, 45cm blast chiller, wijnklimaatkast en koffiezetapparaat met aanvullende sommelier, vacuüm-, verwarmings- en opberglades, kookplaten met Blade Flame vlam, gas, inductie en gecombineerde kookplaten en een onderbouw wijnklimaatkast voor onder het werkblad.

Artistieke pottendragers

Sommige Dolce Stil Novo kookplaten kunnen worden verfraaid met prachtige artistieke pannendragers, voorzien van een Titanium coating. Een keuze uit 4 stijlen kan afzonderlijk worden gekocht om de stijl af te maken: fruit, insecten, bladeren of vogels, zodat u iets heel unieks aan uw keuken kunt toevoegen. 

Bekijk alle Dolce Stil Novo producten

Kunstwerken die het praktische veranderen in iets moois.

Ontdek alle Dolce Stil Novo producten
Gecoördineerd assortiment

Elke esthetische designlijn biedt een keuze uit verschillende coördinerende producten.

Alle designlijnen