Onmiskenbaar design

Het onmiskenbare design van 50's style keukentoestellen en technologie komen samen in de nieuwkomer bij Smeg: de HMF01 handmixer. Dit product, ontworpen door Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti (Deepdesign), combineert stijl en veelzijdigheid, waardoor het ideaal is voor diegenen die graag hun fantasie de vrije loop laten in de keuken.

Verlichte LED display

Het bedieningspaneel is verfraaid met een verlicht LED-display die de snelheid en gebruikstijd aangeeft: een perfect gebruiksvriendelijke interface die verdwijnt wanneer het product wordt uitgeschakeld en het chroom van het handvat in al zijn elegantie toont.

Met twee functietoetsen kunt u tot negen snelheidsniveaus selecteren voor mixen, kloppen en het activeren van de Turbo-functie.

Meegeleverde accessoires

Twee draadgardes, voor meer luchtige texturen zoals slagroom, sauzen of eiwitten; twee Optimus-kloppers, ideaal voor halfharde deegsoorten zoals koekjes en taartbodems; twee deeghaken voor pizza- of brooddeeg. Aan het einde van het gebruik of tijdens de verwerking zorgen de antislipvoetjes ervoor dat u de mixer kunt laten rusten voor gebruiksgemak. Bovendien kunt u in het stoffen zakje van SMEG de meegeleverde accessoires opbergen zonder het esthetische plezier te verwaarlozen.

HMF01CREU

Handmixer, Crème, 50's Style
Ontdek meer

HMF01PGEU

Handmixer, Pastelgroen, 50's Style
Ontdek meer

HMF01PKEU

Handmixer, Roze, 50's Style
Ontdek meer

HMF01PBEU

Handmixer, Pastelblauw, 50's Style
Ontdek meer

HMF01RDEU

Handmixer, Rood, 50's Style
Ontdek meer

HMF01WHEU

Handmixer, Wit, 50's Style
Ontdek meer

HMF01BLEU

Handmixer, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

Creativiteit in de keuken

De HMF01 Handmixer is niet alleen een veelzijdige en handige keukenhulp, het is de perfecte bondgenoot voor liefhebbers van het 50's style design en stijl in het algemeen.

De elektrische Handmixer is één van de huishoudelijke apparaten met onverwachte verrassingen: praktisch, snel en gemakkelijk te hanteren, een combinatie van kwaliteit en efficiëntie.

Ideaal in de keuken voor het maken van zowel eenvoudige als ingewikkelde recepten, uitstekend geschikt voor crèmes, voor het kloppen van room, het mengen van cakebeslag en perfect voor halfvloeibare tot dikkere deegsoorten.

Bij zowel snoep, koekjes, brood als pizza's zal het potentieel van de Smeg Handmixer u verrassen.