Zoeken
Enter at least 3 characters
Zoeken
Enter at least 3 characters

DE MODERNE MANIER OM THUIS TE STRALEN

- SPECIAL EDITION -

De 2 sleuven broodrooster en de waterkoker van het 50's Style gamma zijn de sterren van de nieuwe Special Edition collectie, nu beschikbaar in exclusief goud en Rosé goud. 

 

Ontdek meer

Witte Keukenrobot met glazen mengkom

- SPECIAL EDITION - 

Met de Keukenrobot met glazen mengkom kunt u kijken naar de ingrediënten die worden verwerkt terwijl de machine draait en maximale prestaties levert: de capaciteit van 4,8 liter maakt het perfect voor volumineuze mengsels en deeg, en de niveaus voor vloeistoffen zijn aangegeven op de kom zelf.

Ontdek het toestel

Melkopschuimer

De Smeg melkopschuimer is het nieuwe kleine huishoudtoestel voor het bereiden van warme en koude dranken en kan zelfs de beste coffeeshop in een oogwenk evenaren.

Espresso koffiemachine

De Smeg espressomachine, waarmee het assortiment kleine huishoudtoestellen in de 50's style wordt uitgebreid, haalt de Italiaanse koffietraditie in huis om de veeleisende smaakpapillen van Italiaanse espressoliefhebbers te veroveren.

Koffiezetapparaat

Met de filterkoffiemachine van Smeg trakteer je jezelf op een beetje alledaagse luxe, waardoor je een heerlijk aromatische, rijk gearomatiseerde amerikaanse koffie zet.

Sicily is my love

De collectie kleine keukentoestellen gemaakt door Smeg met een onmiskenbare creativiteit van Dolce & Gabbana

Bekijk het gamma
Smeg small domestic appliances