Dolce & Gabbana en Smeg zetten de reis voort die hun artistieke gevoeligheden om de kleuren en schoonheid van Sicilië te ontdekken samenbrengt om het authentieke ‘Made in Italy’ -project te vieren onder de gedeelde standaard van creativiteit, kunst en design. Een revolutionaire samenwerking die een nieuwe perceptie van huishoudelijke toestellen heeft gecreëerd, niet langer alleen producten, maar echte kunstwerken.

Divina cucina is een eerbetoon aan de wortels van Italië, haar tradities en populaire festivals in de vorm van een nieuwe set vrijstaande fornuizen en dampkap met een bijpassende FAB28-koelkast, uniek gemaakt door gedurfde kleuren en verhalende intensiteit. De collectie wordt gepresenteerd in twee varianten: de eerste wordt gekenmerkt door afbeeldingen geïnspireerd op het Siciliaanse poppentheater en de traditionele handgeschilderde kar, waar de dominante tinten vurig rood en oranje zijn, de tweede door een majolica-print in blauw- en wittinten.

De collectie

De geschiedenis, cultuur, keuken en schoonheid van het Siciliaanse landschap worden op authentieke en onvergetelijke wijze in deze kostbare objecten vastgelegd, alsof de Italiaanse geest in tastbare en tijdloze vormen wordt gebrand. Dit alles is mogelijk gemaakt dankzij Smegs uitgebreide ervaring in design- en kwaliteits toestellen en de creatieve ziel van Dolce & Gabbana.

Ontdek meer