Gebruiksaanwijzingen

Uw gebruiksaanwijzing kwijt? U kan deze hieronder downloaden door het referentienummer van uw toestel in te geven. 

Bij ieder product van Smeg wordt een gebruiksaanwijzing meegeleverd in de verpakking. In het geval dat u de gebruiksaanwijzing bent verloren, kunt u deze hier in digitale vorm downloaden. U hoeft alleen de productcode, zoals aangeven op het etiket op het product (zie voorbeeld), in te voeren en de gewenste taal te selecteren. Klik vervolgens op “Zoek” en u kunt de gebruiksaanwijzing downloaden.

Er is geen document gevonden voor uw zoekopdracht

SMEG KOOKGEREI


Voor Smeg Kookgerei vindt u in de verpakking de onderhouds- en gebruiksaanwijzingen. Hieronder vindt u alvast enkele gebruiksaanwijzingen: 

 

1. VERSCHILLENDE KOOKVUREN

Het SMEG kookgerei is geschikt voor koken op inductie.  Indien je kookt op inductie verwarm je het kookgerei nooit voor aangezien het zeer snel kan opwarmen, waardoor de antiaanbaklaag aangetast wordt. Controleer, elke keer dat het keukengerei afgewassen is en gebruikt wordt, of de bodem aan de buitenkant droog is.

Gebruik een warmtebron die qua afmeting voor de bodem van het keukengerei geschikt is. Het keukengerei in het midden op de warmtebron plaatsen. Middelhoog vuur is altijd voldoende.

 

2. GEBRUIK VAN OLIE/VETSTOF

We raden je altijd aan een beetje olie of boter te gebruiken in je SMEG braadpan.

Je gebruikt best geen oliespray gebruiken om te vermijden dat er resten achterblijven die de prestaties van de antiaanbaklaag van het keukengerei aantasten.

 

3. HET KOOKGEREI GEBRUIKEN

We vragen je vriendelijk geen metaal te gebruiken, en dus ook geen vorken (want dat wordt soms wel eens vergeten). Gebruik keukengerei van hout, kunststof of silicone.

 

4. AFWASSEN EN OPRUIMEN

Laat het kookgerei volledig afkoelen voor je het afwast. Was af met warm zeepsop en een zachte spons zodat de binnenkant vlekkeloos is wanneer je de pan opbergt. We raden je aan een panbeschermer tussen je potten en pannen te leggen om slijtage te beperken.

Al ons kookgerei is vaatwasser bestendig, maar we adviseren om het keukengerei met de hand af te wassen met een spons en vloeibaar afwasmiddel. Het wassen in de vaatwasser wijzigt de prestaties van het keukengerei niet maar kan de originele kleur aantasten. Maak voor het wassen in de vaatwasser gebruik van niet-agressieve vaatwasmiddelen en economische cycli met lage temperatuur.

3D BESTANDEN

SMEG 3D BESTANDEN: EEN SPECIALE SERVICE VOOR ARCHITECTEN EN KEUKENONTWERPERS

3D bestanden - BIM bibliotheek

Smegs affiniteit met de architectuurwereld heeft ertoe geleid dat het het bedrijf BIM (Building Information Modeling) heeft gekozen als het ideale proces om te communiceren met de designwereld. Ontwerpers, architecten en meubelmakers zullen hun projecten op de best mogelijke manier kunnen voltooien via een BIM-bibliotheek van Smeg-huishoudelijke apparaten.

Beschikbare formaten: .dwg, .ifc, .rfa, .3ds en .skp

Om 3D beelden en andere Smeg BIM-objecten te downloaden, kan u zich registreren bij de BIM&CO portal.

 

Ga naar het BIM&CO portaal