Ovens

Ontworpen en geproduceerd in Italië, de Smeg ovens zijn uitstekende kooktoestellen met een exclusief design die altijd topprestaties leveren.

Compacte ovens

Smeg biedt design-gecoördineerde compacte inbouwovens met verschillende kookmethodes en functies om een superefficiënte werkruimte te creëren met een eigen persoonlijkheid en een stijlvolle uitstraling.

Ontdek meer
Combi-stoomovens

De ingebouwde combi-stoomovens van Smeg zijn de eenvoudigste manier om te koken en brengen de smaak van een goed gerecht naar voren. Je hebt alle functies van een traditionele oven, plus de voordelen van stoom.

Ontdek meer
Combi-microgolfovens

Smeg combi-microgolfovens combineren traditioneel koken met microgolven voor een perfect resultaat in een mum van tijd. 

Ontdek meer

Ontdek de nieuwe generatie stoomovens.

Met de nieuwe Galileo technologie, start er een nieuw tijdperk in gecombineerd stoomkoken. Ontdek de drie verschillende type stoomovens die aan elke behoefte voldoen om gezonde en voedzame resultaten te bereiken met geweldige smaak. 
Bekijk de combi-stoomovens

Vitality system

De Smeg Vitality System bestaat uit de combinatie van de combi-stoomoven, de blast chiller en de vacuümlade. Het gebruik van deze 3 toestellen brengt professionele producten en resultaten in de huiselijke ruimte.

Dit is het Smeg recept voor gezonde voeding. 

Ontdek de Vitality System

SmegConnect

SmegConnect is de slimme app van Smeg waarmee u verbinding kunt maken met uw Smeg-keukentoestellen en deze kunt bedienen via uw smartphone of tablet, waar en wanneer u ook bent. In de drukke levensstijl van vandaag zijn deze tools onmisbaar, waardoor het leven eenvoudiger wordt en u het beste uit uw toestel kunt halen.

Ontdek de SmegConnect ovens