Kookdemonstraties & showroombezoek

Op zoek naar een nieuwe keuken? Of op zoek naar nieuwe keukentoestellen? In onze showroom in Puurs vind je verschillende producten uit ons uitgebreid gamma terug. Ons gedreven sales team helpt jou in het vinden van jouw ideale producten. Hier nemen wij onze tijd om jou optimaal te begeleiden en zorgen wij voor een gepersonaliseerd gesprek op jouw maat om de juiste toestellen voor jouw te vinden. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9u en 16u30. 

Wil je inspiratie opdoen of meer te weten komen over onze toestellen en het gebruik ervan? Schrijf je dan in op één van onze demonstraties.

 

Events

Ontdek de producten op een interactieve manier. Onze chef demonstreert met veel plezier de werking van onze toestellen. Zij beantwoordt alle culinaire vragen om jullie kookkunsten naar een hoger niveau te brengen. Deze workshops zijn speciaal gericht om jullie de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid te demonstreren.

Ontdek onze evenementen

Afspraak op maat

Wij maken graag tijd voor jou vrij. Laat ons weten wanneer het voor jou het ideale moment is om langs te komen in onze showroom. Op deze manier leiden we je graag uitgebreid rond door onze volledige collectie en kijken we naar de producten waarvan jij iets meer wilt weten.

Nog geen idee wat je zoekt? Of wat de markt van keukentoestellen te bieden heeft? Ook dan nemen we graag mee en ontdekken we samen de wereld van Smeg.

Boek nu je afspraak via onze kalendertool en we ontvangen je graag wanneer het voor jou past! 

Maak jouw afspraak

Meer dan een bezoek

Jouw droomkeuken samengesteld? Laat ons weten welke producten jij graag in je keuken ziet. We zullen de gewenste producten noteren en je verder begeleiden bij de aankoop, zoals op zoek gaan naar een keukenbouwer of elektrohandelaar in jouw buurt die jouw favoriete Smeg producten kan leveren en installeren. Op deze manier houden we het aankoop proces zo simpel en persoonlijk mogelijk.