Details en afwerking

Een kwestie van stijl

Iedere Smeg designlijn heeft een ziel. De producten vertellen een heel persoonlijk verhaal – het verhaal van de persoon die ze in huis heeft.

Strakke lijnen en rigoureuze logica

In een goed georganiseerde, functionele, en toch allesbehalve sobere keuken is het aangenaam wonen en werken. Wie alles bij de hand heeft, keurig netjes uitgelijnd, kan optimaal profiteren van alle ruimte. Dat is het verhaal van de Linea-designlijn: rationaliteit en emotie.

 

Ontdek de Linea designlijn

De details maken het verschil

De details maken het verschil – en dat is geen cliché. Dolce Stil Novo is onze meest innovatieve designlijn, zowel qua schoonheid als qua technologie. Alles wat u zich maar kunt wensen, uitgevoerd in zwart glas en afgewerkt met koper en staal dat elke ruimte op harmonieuze wijze vult. Een keuken die zeker niet onopgemerkt voorbijgaat.

Ontdek de Dolce Stil Novo designlijn
Smeg Dolce Stil Novo designlijn

De keuken als lifestyle

De Classici designlijn combineert roestvrijstaal met handgrepen die zijn ontworpen door architect Guido Canali. Zo profiteert de collectie optimaal van traditionele waarden – met de technologie van morgen. 

Ontdek de Classici designlijn

Rond de tafel zitten met familie en vrienden

De Portofino designlijn is net zo kleurrijk als de beroemde Ligurische haven met zijn bontgekleurde huizen. Klaar om de oceaan op te gaan, op weg naar alle plekken waar je kunt ontspannen met vrienden en familie. En het fornuis kan makkelijk meer dan één pizza per keer bereiden, dus niemand hoeft op zijn beurt te wachten.

Ontdek de Portofino designlijn

Een keuken die het Engelse platteland ademt

Wie in deze grote, perfect uitgeruste keuken naar buiten kijkt, ziet de kleuren van herfstbladeren en het prachtige groen van de lente. De zachte, ronde vormen van de Victoria designlijn vullen klassieke keukens perfect aan met een gas- of inductiekookplaat, fornuis, een oven en een koelkast.

Ontdek de Victoria designlijn

Kleuren en design

Kleuren en design: met de zachte lijnen van 50’s Style in de keuken, de woonkamer en de rest van het huis straalt alles in nieuw licht. Een non-conformistische, veelzijdige en genereuze collectie die elke uitdaging aankan en die met emoties, sensaties en ideeën de filosofie van het merk tot uiting brengt. Een wereldwijde vaandeldrager voor het 'Made in Italy'-merk.

Ontdek de 50's Style designlijn