Zoeken
Enter at least 3 characters
Zoeken
Enter at least 3 characters

Wijnklimaatkasten

Ben je een echte wijnliefhebber en heb je oog voor detail? De Smeg wijnklimaatkast is een onmisbaar toestel in de keuken om je wijn op de juiste temperatuur te bewaren en degusteren terwijl je deze perfect kan combineren met de andere Smeg inbouwtoestellen.  

Wijnlandschap Italië

60 cm wijnklimaatkasten

De 60 cm wijnklimaatkasten kunnen tot 29 flessen koel houden en is uitgerust met twee verschillende temperatuurzones om zowel rode als witte wijn op de perfecte temperatuur te bewaren. 

Ontdek meer

45 cm wijnklimaatkasten

De 45 cm wijnklimaatkast kan tot 21 flessen koelhouden en past perfect in combinatie met een sommelier lade in lijn met toestellen van 60 cm in hetzelfde design. 
Ontdek meer

82 cm wijnklimaatkasten

De 82 cm wijnklimaatkasten kunnen tot 38 flessen koelen. Door middel van twee verschillende koelzones kunnen zowel rode als witte wijn op de juiste temperatuur worden gekoeld. Dit formaat past perfect onder het werkblad. 
Ontdek meer
Beleef de sommelier ervaring met de Smeg wijnklimaatkasten.
Wijnklimaatkast 60 cm Linea zwart

Sommelier lades

Met de sommelierlade wordt het bewaren van wijn vlekkeloos. In combinatie met de 45 cm wijnklimaatkast kan hij perfect worden afgestemd op de 60 cm keukenmodules en bevat hij alles wat u nodig hebt om uw wijn optimaal te bewaren: een kurkentrekker van staal en hout, een stalen wijnpomp met twee siliconenstoppen, een stop voor schuimwijn, een schenkstop, een druppelring, een stop voor schuimwijn van staal en hout, een tang voor schuimwijn, een thermometer met koffer, een stop voor gewone wijn en een trechter van staal en hout.

Bekijk de sommelier lades