Details en afwerking

Een ongelooflijk scala aan materialen en kleuren

Nieuwe behoeften, nieuwe oplossingen voor het leven dat nieuwe materialen en afwerkingen vereist.

Glas, roestvrij staal, koper en een palet van 13 emailkleuren: hoe en waarom de materiaalkeuze er toe doet.

De juiste keuze

Glas - in de designlijnen Classici, Dolce Stil Novo en Linea - is verkrijgbaar in drie intense, diepe kleuren (zilver, wit en zwart) en in verschillende afwerkingen: roestvrij staal (Classici), volledig glas met koper- of roestvrijstalen profielen (Dolce Stil Novo) en volledig zilver of zwart (Linea).

Eclipse zwart glas

Eclipse zwart glas heeft als effect dat het de keuken lichter maakt en het verenigt: maximale transparantie wanneer de oven of de wijnkoeler aanstaat en een verborgen interieur wanneer het uit is, wat bijdraagt aan de behoefte aan functionaliteit.

Een kern van staal

In alle opzichten een pionier, de Classici-collectie was de eerste die door Smeg werd uitgegeven en is nog steeds de beste uitdrukking van roestvrij staal en glas in de keuken.

Ontworpen in samenwerking met architect Guido Canali, verenigt het nauwkeurigheid met functionaliteit, voor kookplaten, ovens en wijnklimaatkasten die dankzij hun vingerafdrukbestendige behandeling altijd onberispelijk gepolijst zijn. En een speciale vermelding moet gaan naar de oven- en koelkastknoppen en handgrepen van de collectie, waardoor het een eigentijdse klassieker is.

Bekijk alle modellen
Classici design - Smeg

Ieder zijn eigen

Dertien emailkleuren, dertien manieren om uw keuken u eigen te maken: wit, crème, rood, bordeaux, pastelgroen, roze, hemelsblauw, antraciet, zwart, zilver en pastelblauw. Of het nu gaat om een ultramoderne stedelijke ruimte of een rustiek landhuis, een minimalistische loft of een bergchalet, een compleet, gecoördineerd kleurenpalet staat tot uw beschikking.