Met de SmegConnect APP haalt het beste uit uw apparaat

SmegConnect is de slimme app van Smeg waarmee u verbinding kunt maken met uw Smeg-keukentoestellen en deze kunt bedienen via uw smartphone of tablet, waar en wanneer u ook bent. In de drukke levensstijl van vandaag zijn deze tools onmisbaar, waardoor het leven eenvoudiger wordt en u het beste uit uw apparaat kunt halen.

Verbeter en deel uw passies

De SmegConnect-app kijkt diep in de wereld van sociale media en stelt u in staat verbinding te maken via Facebook wanneer u een speciaal recept of een wijnkaart wilt delen met vrienden en familie. Je kunt ook WhatsApp en e-mail gebruiken om je boodschappenlijstje te delen wanneer je je klaarmaakt om een maaltijd te bereiden via het pictogram in het receptgedeelte, zodat je vrienden en familie alle ingrediënten zien die nodig zijn voor de gewenste maaltijd.

Hoe de App installeren

De SmegConnect App is beschikbaar voor iOS en Android toestellen: 

 


Zoek naar de app door SmegConnect in te voeren. U kunt het rechtstreeks op uw smartphone of tablet installeren/downloaden.
Na de installatie opent u de App en volgt u de gevraagde toegangsprocedure.
Bij twijfel over hoe u uw apparaat kunt verbinden met de SmegConnect-app, download hier de installatiegids.

 

Vereisten voor installatie

Controleer het volgende voordat u het product registreert:

  1. Uw Smeg-apparaat heeft connectiviteitsfuncties (moet een SmegConnect-product zijn)
  2. Uw apparaat is correct aangesloten op het stopcontact
  3. Het gebied waar het apparaat moet worden geïnstalleerd, heeft een werkend WLAN (draadloos) netwerk met een speciale router.
  4. De router van uw huis is ingeschakeld met de Wi-Fi-functie (2,4 GHz-band) geactiveerd en verbonden met internet.
  5. De naam en het wachtwoord van het Wi-Fi-netwerk zijn gemakkelijk te bereiken
  6. De smartphone of tablet van het mobiele apparaat is uitgerust met iOS versie 10.x of hoger of Android versie 5.3 of hoger

U vraagt...wij antwoorden

Ondersteuning en advies voor veel voorkomende problemen en vragen vindt u bij de online veelgestelde vragen.

Ontdek meer

Gegevensveiligheid en bescherming

Smeg implementeert de beste oplossingen om de veiligheid van gegevens de hele levensduur van elk aangesloten apparaat te garanderen, dankzij een zorgvuldig ontwerp en voortdurende updates.
Alle Smeg-producten voldoen aan de normen voor Wi-Fi-systemen, zoals WPA2 en WPS, die ook door thuisrouters worden gebruikt om gecodeerde communicatiekanalen tot stand te brengen.
De communicatie tussen alle componenten van het SmegConnect-systeem - Producten, APP en Cloud - is beveiligd volgens de laatste versies van het TLS-protocol, de meest geëvolueerde veiligheidsnorm voor internetcommunicatie.

Privacybeleid SmegConnect