Design & Trends

DE KUNST VAN HET KOKEN

Koken is een alchemistische transformatie. De rauwe ingrediënten komen terecht in de handen van de kok die wijselijk werkt om een nieuw element te creëren, iets dat voorheen niet bestond. Maar alleen met het juiste gereedschap kan de chef - net als de alchemist - de magie laten gebeuren.

HANDEN IN HET DEEG

De ontmoeting tussen water en bloem is één van de meest magische: deze twee simpele ingrediënten produceren de beste en meest authentieke bereidingen van onze traditie. Wanneer de geur van brood dat in de oven wordt gebakken zich door het huis verspreidt en de verse pasta voor de lunch klaar is om in kokend water te worden gegooid, zullen we zeker goed en authentiek eten, met de smaak van het verleden.

Er is geen betere bondgenoot om thuis brood, pasta, cake en focaccia te bereiden dan de Smeg Keukenrobot. Schoonheid en efficiëntie ontmoeten elkaar: hij is comfortabel in het gebruik en zeer gemakkelijk schoon te maken en maakt zachte en uniforme deegsoorten dankzij de planetaire beweging en de robuuste motor van 800 W.

Een breed scala aan accessoires maakt het een apparaat dat je niet meer kan missen in de keuken. 

ONTDEK DE KEUKENROBOTS

ELKE VOORBEREIDING MET EENVOUD BEHEREN

Elk recept heeft zijn eigen specificiteit: om een traditionele pesto te bereiden is het nodig om knoflook, basilicum, pijnboompitten en Grana-kaas fijn te hakken en alles te mengen met goede olijfolie. Voor vegan mayonaise moet je sojamelk, olie en citroensap emulgeren tot alles compact en romig is. Bij deze mechanische en moeizame procedures is het, om uitmuntendheid te bereiken, beter om onze handen te helpen: de Smeg Handblender is de perfecte bondgenoot.

De handblender (of staafmixer) van Smeg versnippert en mengt groenten en fruit dankzij de kracht van de motor van 700 W. Bovendien is snijden, fijnhakken, raspen, mixen en kloppen nog nooit zo eenvoudig geweest met het brede scala aan accessoires.

ONTDEK DE HANDBLENDER

HET PLEZIER VAN EEN GEZONDE SMOOTHIE

Glad en fluweelzacht, een echte smoothie is een concentraat van vitamines en energie. Dankzij de mix van groenten en fruit heeft het een groot verzadigingsvermogen en is het uitstekend vanuit voedingsoogpunt. Maar voeg gewoon melk, yoghurt of ijs toe om er een lekkere mikshake van te maken. En als het avond is en we willen een lekker drankje nippen, doen we wat ijs en een bolletje wodka bij het fruit: de cocktail wordt geserveerd.

Ontworpen in elk detail om ruim, praktisch in gebruik te zijn en gemakkelijk schoon te maken, is de BLF01 Smeg Blender uitgerust met 3 vooraf ingestelde functies: ijsbreker om het ijs te vermalen, smoothie om dichte en romige samenstellingen te verkrijgen en een pulse-functie om de snelheid naar believen te verhogen door het indrukken van een toets. De behuizing van gegoten aluminium maakt hem robuust en stevig, de BPA-vrije TRITAN-karaf is uitgerust met een transparant afsluitdeksel en een maatdop met anti-drup tuit.

ONTDEK DE BLENDER

GRIJP DE ESSENTIE

Het drinken van fruit- en groentesap is een eenvoudige en smakelijke manier om alle voedingsstoffen uit vers, onbewerkt voedsel binnen te krijgen. Om sap van goede kwaliteit te verkrijgen, is het echter belangrijk dat de extractie volledig koud plaatsvindt, om de organoleptische eigenschappen van de voedingsmiddelen niet te veranderen, die alleen op deze manier hun geur, smaak, kleur en - nog belangrijker - alle kostbare stoffen die ze bevatten.

De SJF01 Smeg Slowjuicer produceert sap van zeer hoge kwaliteit dankzij een volledig koude extractie. Hij is uitgerust met een langzaam perssysteem SST (Slow Squeezing Technology) en maakt geen gebruik van de messen, maar een langzame en krachtige rotatie van de vijzel. Alle componenten zijn van hoge kwaliteit, resistent, veilig (BPA-vrij) en volledig verwijderbaar om gemakkelijk te reinigen en te gebruiken.

ONTDEK DE SLOWJUICER