Melkopschuimer

De melkopschuimer van Smeg is ideaal voor cappuccino, latte macchiato, flat whites en voor het bereiden van instantdrankjes zoals warme chocolademelk.

De perfecte begeleiding om uw koffie-ervaring compleet te maken

De MFF11 kan melk perfect verwarmen en / of opschuimen en is dus ideaal voor het maken van dik en romig schuim voor uw cappuccino, latte macchiato en flat whites. Het kan ook instantdrankjes maken zoals dikke, zachte, authentieke warme chocolademelk of koud schuim, ideaal voor milkshakes. Als alternatief, waarom probeert u niet eens de latte-kunst? De ergonomische handgreep biedt een geweldige controle, zodat u alles kunt maken, van ‘rosettas’ tot ‘love hearts’ en echt indruk kunt maken op uw vrienden.

6 vooraf ingestelde programma's en een handmatige functie

Uitgerust met de allernieuwste technologie en in totaal 6 vooringestelde programma's en een handmatige functie, voor het gemakkelijk en veilig bereiden van warme en koude dranken, met of zonder schuim, dankzij de verschillende meegeleverde gardes. Een pictogram voor elk programma is duidelijk zichtbaar op het bedieningselement voor gebruiksgemak en een start/stopknop bevindt zich in het midden van de bedieningsknop die oplicht tijdens gebruik.

INTERNATIONALE AWARDS

De reputatie van Smeg voor het maken van hoogwaardige designproducten is wereldwijd gegroeid, waarbij onze grote en kleine huishoudelijke apparaten verschillende prominente designprijzen hebben gewonnen.

De nieuwe Smeg MFF11 melkopschuimer is een van de producten die de Good Design Award 2019 hebben gewonnen.

Meer over prijzen en awards

Smeg melkopschuimers:

MFF11PBEU

Melkopschuimer, Pastelblauw, 50's Style
Ontdek meer

MFF11CREU

Melkopschuimer, Crème, 50's Style
Ontdek meer

MFF11BLEU

Melkopschuimer, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

MFF11PGEU

Melkopschuimer, Pastelgroen, 50's Style
Ontdek meer

MFF11PKEU

Melkopschuimer, Roze, 50's Style
Ontdek meer

MFF11RDEU

Melkopschuimer, Rood, 50's Style
Ontdek meer

MFF11WHEU

Melkopschuimer, Wit, 50's Style
Ontdek meer