Details en afwerking

Een loflied op kleuren

De rode draad die door alle series heenloopt, is dat alle Smeg-collecties op een harmonieuze en functionele manier op elkaar kunnen worden afgestemd.

Alle Smeg-collecties zijn op meerdere manieren te bekijken: elk apparaat is een keuze op zich. Of u nu een grote ruimte ontwerpt of een keuken van een paar vierkante meter, elk element kan worden afgestemd, ingedeeld en gecombineerd met elementen uit andere collecties. Laten we eens bekijken hoe.

De perfecte match

Rood is een primaire kleur. Het is een verzadigde, glanzende tint die ideaal is voor de ronde, simpele lijnen van de FAB-koelkast – die nu verkrijgbaar is met energielabel A+++.

Dit retro- en toch avantgarde-design is perfect aan te vullen met kleine apparaten in dezelfde kleur zoals een broodrooster, een slowjuicer en een koffiezetapparaat.

Pastelkleuren

Evenwichtig, kalmerend en informeel: pastelgroen is meer dan een kleur. Het is een sprong terug naar de jaren '50. Deze tint, die tussen munt en turquoise inzit, is licht en glanzend en valt extra op in een grijze of witte setting, tussen een FAB-koelkast en een Victoria-kookplaat met een oven en een dampkap.

Victoria inbouwtoestellen en 50's Style koelkasten

De terugkomst van wit

Je ziet bijna niet dat hij er staat. Maar ondertussen is het het middelpunt van een uitnodigend, minimaal en zorgvuldig afgewerkt design: wit is de non-kleur die de ruimte warm, modern én tijdloos maakt.

Licht, stralend en geruststellend. Een veelzijdige oplossing die ruimte vrijhoudt voor een ontelbaar aantal interpretaties: van de ronde lijnen van de FAB-koelkast, en -vaatwasser tot het vrijstaande fornuis en de dampkap uit de Victoria designlijn.

Victoria en 50's Style designlijnen:

50's style

Designlijn
Bekijk alle modellen

Victoria

Designlijn
Bekijk alle modellen
Victoria vrijstaand fornuis en 50's Style koelkast