Hoe koop ik een cadeaubon aan?

Selecteer het bedrag van de cadeaubon die je wilt kopen uit de onderstaande lijst, voeg het toe aan de winkelmandje en ga naar de kassa.

Je kunt ervoor kiezen om de cadeaubon naar jezelf te sturen of naar iemand anders als een cadeau: deze persoon ontvangt dan een e-mail met de codes en instructies om de cadeaubon te activeren.

Heb jij al een Smeg cadeaubon?

Als je al een Smeg cadeaubon hebt gekregen of ontvangen, volg dan de onderstaande eenvoudige stappen om deze te activeren en te beginnen met winkelen. 

Vergeet niet dat je in je gebruikersgedeelte, in het gedeelte "cadeaubon", altijd je kaartsaldo kunt controleren en nieuwe kaarten kunt activeren.

STAP 1
Log in (als je al een account hebt) of registreer via het icoontje in de rechter bovenhoek. 
STAP 2

Eens je bent ingelogd, ga naar de sectie 'cadeaubon' in je persoonlijke omgeving. 

STAP 3
Voer in de velden het serienummer en de controlecode in die je in de e-mail hebt gekregen.
STAP 4
Nu is je cadeaubon klaar om gebruikt te worden! 

Cadeaubon voorwaarden

VOORWAARDEN:

  • De Smeg cadeaubon is een virtuele cadeaubon en is uitsluitend geldig voor online aankopen op de website smeg.com/be-nl
  • De Smeg cadeaubon kan niet worden geretourneerd na het eerste gebruik;
  • De Smeg cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf de datum van uitgifte. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet worden verlengd of gebruikt voor andere aankopen en kan de resterende waarde niet opnieuw worden uitbetaald of omgezet in geld;
  • In geval van verlies of diefstal kan de cadeaubon niet worden vervangen.
  • Het maximum aantal cadeaubonnen dat je kan kopen in één keer is 3. Indien je er meerdere wenst moet je een nieuwe bestelling maken.  

In geval van verdere vragen of problemen bij het activeren/gebruiken van de cadeaubon, kunt u contact met ons opnemen via [email protected]