Cadeau-ideeën voor een huwelijkslijst

Voor wie op zoek is naar cadeaus voor de huwelijkslijst, is het essentieel om de smaak van de bruid en bruidegom te weerspiegelen om hen gelukkig te maken op hun mooiste dag. In een huwelijkslijst zijn apparaten en accessoires geschikt voor liefhebbers van de keuken en daarbuiten. Smeg apparatuur en kookgerei komen tegemoet aan alle smaken met hun felle kleuren en ronde vormen.

Wat zet je op je huwelijkslijst? Enkele originele cadeau-ideeën

Als je je afvraagt wat er niet mag ontbreken op een huwelijkslijst, dan kunnen de apparaten en kookgerei van Smeg de oplossing zijn. Objecten met een onmiskenbaar design die een vleugje stijl toevoegen aan elke ruimte, voor een origineel en duurzaam cadeau.

Koelkasten Jaren 50 design

Smeg's FAB koelkasten zijn objecten met een onmiskenbaar design, niet alleen functionele en efficiënte huishoudelijke apparaten, maar echte iconen die in de keuken tot hun recht komen.

Ontdek de 50's style koelkasten

Mini koelkast 50's style

Voor wie op zoek is naar cadeaus voor een huwelijk die altijd met de tijd meegaan, originele objecten die nooit banaal zijn, zijn de FAB5 en FAB10 koelkasten de oplossing om het pasgetrouwde stel te verrassen met een object dat ook perfect is voor in de woonkamer.

Ontdek de 50's style mini koelkasten

Sicily is my love

De collectie kleine keukentoestellen gecreëerd door Smeg met onmiskenbare creativiteit van Dolce&Gabbana. Een eerbetoon aan Made in Italy in een praktisch apparaat met duizend toepassingen.
Ontdek Sicily is my love

Smeg kleine keukentoestellen

Zachte vormen en heldere kleuren maken van het kleine keukentoestel in jaren 50 stijl een inrichtingsobject, een klein onvergetelijk icoon van de huiselijke ruimte. Een complete functionele lijn voor dagelijkse behoeften met een onmiskenbaar design.

Ontdek de kleine keukentoestellen

Kookgerei

Prachtig om mee op tafel te nemen of om op het fornuis te zien, het Smeg kookgerei assortiment is geboren uit de keuken know-how van het bedrijf. Alle modellen zijn geschikt voor alle kookplaten en zijn vaatwasser- en ovenbestendig.
Ontdek de kookgerei collectie