Afgeronde lijnen, details in chroom en felle kleuren geven elke ruimte stijl en karakter,
en betoveren zo de liefhebbers van stijl en design.

50’s Style range

Smeg's 50'S style assortiment heeft onmiskenbare vintage ontwerpen waarvan de klassieke, gewelfde lijnen en levendige kleuren perfect gecombineerd worden met geavanceerde technologie.

De originele gekleurde FAB28 koelkast is meer dan zomaar een koelkast. Hij domineert zijn omgeving, net als de zetel of verlichting in je woonkamer. Smeg heeft ook een reeks andere toestellen ontwikkeld met exact hetzelfde vintage-thema: koelkasten in verschillende maten en met verschillende capaciteiten, diepvriezers, wasmachines en vaatwassers. Altijd suggestief en eclectisch, ze zijn de referentie van de "Made in Italy" design kwaliteit die over de hele wereld beroemd is om zijn mix van kunst en functionaliteit.

Bekijk alle modellen

Uw creativiteit, onze tools

De nieuwe iconen van de huishoudelijke ruimte

De Smeg lijn van kleine keukentoestellen is ontstaan ​​uit de samensmelting van technologie en design, functionaliteit en de onmiskenbare vormen en sfeer van de 50'S Style.

Afgeronde retro lijnen en kleuren worden opnieuw geïnterpreteerd met een moderne twist om zo de protagonisten van de keuken te worden.

Van de iconische FAB28 koelkast tot de laatste generatie kleine keukentoestellen, de 50’s Style designlijn bestaat uit unieke, veelzijdige, anti-conformistische toestellen, en is toegewijd aan zij die graag omringd worden door objecten met een sterk karakter, zonder hoogwaardige prestaties uit het oog te verliezen. 

Ontdek alle modellen
Bekijk alle 50's Style toestellen

Kleur en retro lijnen voor stijliconen.

Ontdek alle producten
Gecoördineerd assortiment

Elke esthetische designlijn biedt een keuze uit verschillende coördinerende producten.

Alle designlijnen