Inbouwoplossingen

Smeg biedt design gecoördineerde compacte toestellen om een superefficiënte werkruimte te creëren met een eigen persoonlijkheid en een stijlvolle uitstraling. De toestellen kunnen met elkaar worden gecombineerd en kunnen in een kolom of horizontaal worden geïnstalleerd om een unieke kookruimte te creëren. 

Bekijk alle designlijnen

Smeg horizontaal inbouwen

De compacte ovens van Smeg kunnen gecombineerd worden met 60 cm ovens, koffiemachines of wijnklimaatkasten. Ze zijn integreerbaar in een kolom en kunnen ook horizontaal geplaatst worden. Onze lades maken dit assortiment helemaal compleet en zorgen voor een perfecte aflijning.

Smeg verticaal inbouwen

Voor keukens waar niet voldoende ruimte is om een horizontale lijn van compacte ovens te creëren, is er de mogelijkheid om onze toestellen te combineren door deze eenvoudig boven elkaar te installeren waardoor er een perfecte, esthetische, verticale lijn ontstaat.

WIFI GECONNECTEERDE TOESTELLEN

Ontdek de nieuwe generatie SmegConnect huishoudelijke apparaten, die verbonden kunnen worden met je mobiel toestel via WIFI.

Ontdek meer
Projecten van kunst

Smeg en Dolce & Gabbana werken samen om huishoudelijke apparaten te ontwerpen en ze om te toveren tot onmiskenbare kunstwerken.

Ontdek meer