Blenders

Smeg blenders mixen perfect ingrediënten met verschillende texturen tot in de perfectie om je de hele dag te begeleiden.

High Performance Blender

De krachtige blender BLC van Smeg kan verschillende texturen perfect combineren. Dankzij de speciale automatische programma's kunt u ingrediënten mengen voor een breed scala aan bereidingen. Denk aan smoothie bowls, soepen, groene smoothies, crushed ice en nog vele meer...
Ontdek onze nieuwste aanwinst!

BLC01BLMEU

Blenders, Zwart, Collezione
Ontdek meer

BLC01WHMEU

Blenders, Wit, Collezione
Ontdek meer

Ultra-gezonde smoothies

Voor een gezonde smoothie met fruit of groenten of een crèmerige soep de Smeg blender is er voor elke stap. Kies je favoriete integriënten en combineer ze dankzij de ijsbreker, smoothie of pulse functies. De 1,5 liter beker biedt genoeg ruimte om alle smaken te vervullen. 

Ultra-gezonde smoothies

Voor een gezonde smoothie met fruit en yoghurt voor het ontbijt, om te recupereren met een verfrissend drankje na een training, of om een snelle en eenvoudige soep voor de lunch te bereiden, mengt Smeg ingrediënten van verschillende texturen tot in de perfectie, om je de hele dag te begeleiden.

Hoge prestaties en superieure stijl

Deze blender is zorgvuldig tot in het kleinste detail ontworpen om een groot, veelzijdig en efficiënt apparaat te bieden en wordt geleverd met 3 standaardfuncties: ijsbreker voor het crushen van ijs, smoothie voor dikke en romige shakes en pulse om te versnellen indien nodig met één druk op de knop .

Smeg BLF01 Blender reeks:

BLF01RDEU

Blenders, Rood, 50's Style
Ontdek meer

BLF01WHEU

Blenders, Wit, 50's Style
Ontdek meer

To-Go Smoothie

De Personal blender is een nieuwe productvariant die het u nog gemakkelijker maakt om uw favoriete zelfgemaakte smoothies mee te nemen. Zo wordt het nog gemakkelijker om een gezonde levensstijl te vrijwaren met deze compacte blender, uitgerust met twee to-go flessen. De 600ml flessen en 2 snelheidsniveaus verzekeren u een gemakkelijk gebruik. 

Ontdek alle personal blenders

Take away

De innovatieve Bottle-to-Go, gemaakt om te combineren met de Smeg blender, is een handig en eenvoudig accessoire.

Indien gewenst kunnen de Bottle-to-Go en zijn speciale meseenheid de standaard kan van de blender vervangen. Mix direct in de fles, verwijder de mesjes en sluit deze met zijn tuit en dop. Praktisch en ergonomisch, perfect voor elke gelegenheid: in de sportschool, in je rugzak of op het werk.

PBF01BLEU

Blenders, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

PBF01PBEU

Blenders, Pastelblauw, 50's Style
Ontdek meer

PBF01RDEU

Blenders, Rood, 50's Style
Ontdek meer

PBF01CREU

Blenders, Crème, 50's Style
Ontdek meer

Sicily is my love

Collectie kleine keukentoestellen gemaakt door Smeg met een onmiskenbare creativiteit van Dolce & Gabbana
Bekijk de collectie

De reputatie van Smeg voor het maken van hoogwaardige designproducten is wereldwijd gegroeid, waarbij onze grote en kleine huishoudelijke apparaten verschillende prominente designprijzen hebben gewonnen.

De Smeg BLF01 blender is een van de producten die verschillende internationale prijzen hebben gewonnen.