Digitale Keukenweegschaal

Ontdek de nieuwe Smeg keukenweegschaal, een onmisbaar designaccessoire voor moderne keukens. Met nauwkeurige functies, perfecte afmetingen en een handige afneembare kom is het een essentiële toevoeging aan uw keuken.

Design keukenweegschaal

De digitale keukenweegschaal van Smeg is het perfecte accessoire voor iedereen die waarde hecht aan precisie, stijl en gemak in de keuken. Het lichtgewicht en verfijnde ontwerp, met een paneel van geborsteld aluminium en een matkleurig oppervlak, maakt het tot een echt designobject.

De verwijderbare roestvrijstalen kom van 1,8 liter geeft niet alleen een elegante toets aan de weegschaal, maar zorgt ook voor eenvoudige reiniging en onderhoud, omdat hij vaatwasmachinebestendig, hygiënisch en geurbestendig is. Het LED-display en de aluminium knoppen maken de moderne en verfijnde look compleet en maken de keuken nog warmer en trendier. 

Precisie en veelzijdigheid

Met een maximale capaciteit van 5 kg en een meetnauwkeurigheid van 1 gram kan je met de Smeg keukenweegschaal elk type ingrediënt met absolute precisie wegen. Met de tarrafunctie kan je het gewicht van de kom opnieuw instellen, zodat je meerdere ingrediënten achter elkaar kunt wegen zonder dat je helemaal opnieuw hoeft te beginnen. Bovendien kan je maximaal vier maateenheden selecteren en conversies uitvoeren, waardoor je de flexibiliteit krijgt die nodig is voor elk recept.

Oplaadbare batterij

Dankzij de oplaadbare lithium-ionbatterij is de digitale weegschaal van Smeg een uitstekende oplossing voor wie op zoek is naar gemak en betrouwbaarheid. De USB-oplaadkabel elimineert de noodzaak om de batterij regelmatig te vervangen, terwijl de automatische stand-bymodus het energieverbruik vermindert door de weegschaal uit te schakelen wanneer deze niet in gebruik is. Deze functie verlengt niet alleen de levensduur van de batterij, maar bevordert ook een ecovriendelijke aanpak in de keuken.

Digitale keukenweegschaal in matte afwerking:

KSC01WHMWW

Digitale Keukenweegschaal - Mat Wit
Ontdek meer

KSC01EGMWW

Digital Kitchen Scale - Emerald Green WW
Ontdek meer

KSC01BLMWW

Digital Kitchen Scale - Black Matt WW
Ontdek meer