70 JAAR ERVARING

Al 70 jaar combineert Smeg design en technologie en creëert het toestellen die zowel stijl als functionaliteit bieden. Dankzij dit bewustzijn heeft Smeg prestigieuze erkenning gekregen van belangrijke instellingen en internationale tijdschriften, wat haar leidende rol op internationaal niveau bevestigt.
Deze belangrijke prijzen bevestigen de kwaliteit van ontwerp, technologie, onderzoek en ontwikkeling van unieke oplossingen die Smeg drijven in haar ambitieuze uitdaging om de evolutie van keukenontwerp te begeleiden.

Good Design Award

De Good Design Award is de internationale prijs voor industrieel ontwerp die elk jaar wordt uitgereikt in het Chicago Athenaeum - Museum of Architecture and Design. Deze erkenning wordt toegekend aan de meest innovatieve producten van het jaar en beloont de waarde van het werk van ontwerpers en bedrijven over de hele wereld die de uitdaging zijn aangegaan om producten te maken en te maken op het snijvlak van industrieel ontwerp.

iF Design Award

De iF Design Award, opgericht in 1954, wordt jaarlijks uitgereikt door het in Hannover gevestigde International Forum Design. Het is een van de meest gezaghebbende internationale productdesignprijzen. Elk jaar worden meer dan 2.000 producten uit 37 verschillende landen beoordeeld door internationale experts om de meest opvallende producten te identificeren.

Red Dot Design Award

De Red Dot Design Award is een van de grootste en belangrijkste designprijzen ter wereld en de internationale ceremonie wordt gehouden in Duitsland. De jury bestaat uit internationale professionals die experts zijn op het gebied van design, wat zorgt voor een uitgebreidere beoordeling van de interculturele aspecten van de winnende ontwerpen.

Over Smeg

Italiaanse producent in huishoudapparatuur

Ontdek meer
GROEN BELEID

Duurzaamheid: een prioriteit

Ontdek meer