Zoeken
Enter at least 3 characters
Zoeken
Enter at least 3 characters

Citruspersen

De Smeg Citruspers heeft prachtige, ronde lijnen en is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren.

Maximale efficiëntie

De Smeg CJF01 elektrische citruspers combineert een elegant ontwerp en uitstekende prestaties met betrouwbaarheid. Dit is echt een citruspers om mee te pronken, waardoor het aantrekkelijker wordt om tijd in de keuken door te brengen en het gevoel van welzijn te creëren dat wordt verkregen door te genieten van een heerlijk vers citroensapje.

De Smeg citruspers is uitgerust met een krachtige 70W-motor met geïntegreerde aan-uitsensor, compleet met een sapopvanger en een antidruppeluitloop die morsen voorkomt, waardoor uw keukenwerkblad schoon blijft.

Hoogwaardige materialen

De geavanceerde functionaliteit wordt aangevuld met het opmerkelijke gemak in gebruik en onderhoud - de citruspers wordt zelfs geleverd met een hoes om het apparaat te beschermen tegen stof wanneer het niet in gebruik is (dit kan ook worden gebruikt als een container wanneer het product in gebruik is). Bovendien zijn alle componenten van de citruspers gemakkelijk te verwijderen.

Het assortiment wordt uitgebreid met hoogwaardige materialen die optimale veiligheid bieden en traditie en innovatie combineren - roestvrij staal en corrosiewerende materialen worden vergezeld door TRITAN, een innovatief materiaal dat geen sporen in het sap vrijgeeft.

Smeg Citruspersen:

CJF01RDEU

Citruspers, Manueel, Rood, 50's Style
Ontdek meer

CJF01BLEU

Citruspers, Manueel, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

CJF01CREU

Citruspers, Manueel, Crème, 50's Style
Ontdek meer

CJF01PBEU

Citruspers, Manueel, Pastelblauw, 50's Style
Ontdek meer

CJF01PKEU

Citruspers, Manueel, Roze, 50's Style
Ontdek meer

CJF01PGEU

Citruspers, Manueel, Pastelgroen, 50's Style
Ontdek meer

CJF01WHEU

Citruspers, Manueel, Wit, 50's Style
Ontdek meer