Smeg and Dolce&Gabbana

Dolce & Gabbana en Smeg bundelen hun creatieve krachten om Sicily is my Love te creëren, een uniek project Made in Italy. De collectie kleine keukentoestellen geproduceerd door Smeg met een onmiskenbare Dolce & Gabbana-toets.

Sicily is my love

Broodroosters, citruspers, koffiemachines, waterkoker, blender, keukenrobot en slowjuicer, allemaal versierd met gouden citroenen, citrusvruchten, cactusvijgen en felrode kersen zijn slechts enkele van de typische Siciliaanse decoraties met driehoekige motieven. Alle producten worden op industriële schaal gemaakt door middel van een reproductieproces van met de hand geschilderde prototypes gemaakt door Siciliaanse meesterkunstenaars en ambachtslieden.

Bekijk de Sicily is my love collectie

Allemaal symbolen van een stijl die onlosmakelijk verbonden is met Sicilië, de thuisbasis van de zielen van Domenico Dolce en Stefano Gabbana, en meer in het algemeen met Italië en zijn keuken, waarvan Smeg altijd een tolk van uitmuntendheid is geweest. Eten, de typische producten van Zuid-Italië, de oude traditionele gerechten - zijn de wortels waar hart en geest naar terug kunnen keren, geïnspireerd door deze kleine maar kostbare keukenapparatuur die het resultaat is van Smegs jarenlange ervaring in de sector van design toestellen.

Bekijk het gamma

TSF01DGEU

Broodrooster, Aantal sneden: 2, Gedecoreerd/ Speciaal, 50's Style , Sicily is my love, Smeg & Dolce&Gabbana
Ontdek meer

KLF03DGEU

Waterkokers, 1,7 liter, Gedecoreerd/ Speciaal, 50's Style , Sicily is my love, Smeg & Dolce&Gabbana
Ontdek meer

CJF01DGEU

Citruspers, Manueel, Gedecoreerd/ Speciaal, 50's Style , Sicily is my love, Smeg & Dolce&Gabbana
Ontdek meer

BLF01DGEU

Blenders, Gedecoreerd/ Speciaal, Sicily is my love, Smeg & Dolce&Gabbana
Ontdek meer

SMF03DGEU

Keukenrobot, 800 W, Gedecoreerd/ Speciaal, 50's Style , Sicily is my love, Smeg & Dolce&Gabbana
Ontdek meer

Waar vind ik een D&G Sicily is my love toestel?

Het unieke gamma kleine huishoudtoestellen Sicily is my love is in België verkrijgbaar bij gelesecteerde Smeg-verdelers: