Koken met Smeg

Een kookplaat met geïntegreerde afzuiging?

Slimme oplossingen voor een goed geventileerde keuken.

Keukens worden technologisch steeds geavanceerder, steeds gedetailleerder en steeds meer een onderdeel van ons dagelijks leven. Keukens zijn inmiddels de technologisch meest geavanceerde ruimtes in huis, en afzuiginstallaties of filters spelen een cruciale rol bij de bescherming tegen geurtjes en rook.

Onze nieuwe keukenafzuiginstallaties met stille afzuiging kunnen volwaardige designobjecten zijn of juist heel discreet, weggewerkt en bijna onzichtbaar.

De perfecte combinatie van koken en afzuiging

De integratie van de afzuiging in de kookplaat betekent dat de afzuiginstallatie en de kookplaat één apparaat worden. Koken met inductie en een krachtige afzuiging komen dan samen in één minimalistisch, elegant design, waarbij het concept is doorgevoerd tot in de kleinste details. Geïntegreerde afzuiginstallaties zijn een elegante, stijlvolle oplossing voor elke keuken.

De beste combinatie van modern, efficiënt design en geavanceerde technologie.

KOOKPLAAT MET GEÏNTEGREERDE AFZUIGING

Geen compromissen meer in de keuken. De HOBD is een revolutie in de keuken en in het koken. Eén apparaat waarin een klein maar cruciaal geheim is verwerkt: in het midden van de keramische inductieplaat bevindt zich een krachtige geïntegreerde afzuiginstallatie die alle kookgeurtjes meteen verwijdert. En het is precies die synergie tussen 'Hob' (kookplaat) en 'Hood' (afzuigkap) die deze innovatieve oplossing zijn naam heeft bezorgd: HOBD.

Ontdek de HOBD

DOWNDRAFT DAMPKAP

De Downdraft dampkap is de beste oplossing voor kookeilanden en -schiereilanden en voor elke keuken met een aanrechtdiepte van 60 cm of meer. Hij is geïnstalleerd in het aanrecht en komt alleen omhoog als u hem nodig heeft voor afzuiging of verlichting. Als hij in de lage stand staat, is het gebied rondom de kookplaat geheel vrij en kunt u het volledig gebruiken. Zo profiteert u van ongeëvenaarde functionaliteit en optimaal ruimtegebruik.

Ontdek de downdraft dampkap

Slimme kookplaten en dampkappen

Het innovatieve Auto-Vent-systeem van Smeg koppelt de kookplaat aan de dampkap en stuurt automatisch de snelheid van de dampkap ventilator aan. Zo sluit de afzuiging perfect aan bij de kooktemperatuur en bij de instellingen van de kookplaat zelf. U hoeft de dampkap niet zelf meer in te stellen, maar kunt gewoon de kookplaat aanzetten zoals u dat normaal gesproken doet. Vervolgens zuigt de dampkap automatisch de geuren weg, waarbij de zuigkracht wordt aangepast op wat u aan het koken bent.

Alle Smeg Auto-Vent toestellen
Dampkappen

Kies uit een uitgebreid gamma dampkappen

Bekijk alle dampkappen
Kookplaten

Kies uit een uitgebreid gamma kookplaten

Bekijk alle kookplaten