Portofino, een pittoreske haven omringd door olijfbomen, is een kostbaar juweel aan de rand van de Golf van Tigullio. Het Portofino assortiment, geïnspireerd door de mediterrane tinten van de Ligurische havens, brengt romantiek en geluk in de keuken.

EEN CHARMISMATISCHE IDENTITEIT

Toen de ontwerpstudio van Smeg aan zijn nieuwste onderneming begon - om 's werelds meest energiezuinige fornuis te creëren, belichaamde Portofino het toppunt van de Italiaanse weelde en zo werd de nieuwe collectie genoemd.  Portofino inspireerde ook de unieke kleuren van de collectie, waarbij ze de tinten gebruikten van olijfgroen, oranje, geel en rood van de gebouwen langs de oevers van Portofino, die vrolijk contrasteerden met het sprankelende blauw water van de Middellandse Zee. 

 

In technologische termen beschrijft 'weelde' de robuuste maar verfijnde bouwkwaliteit, de beste materialen in zijn klasse en de innovatieve constructie van het fornuis. Smeg's baanbrekende thermoseal oven van 90 cm breedte en 126 l inhoud is ontworpen met optimale isotherme eigenschappen, waardoor de Portofino energieklasse A+ krijgt, het meest energiezuinige fornus in groot formaat. Portofino door Smeg is het ultieme vrijstaande fornuis voor de entertainer, de professionele kok, de familiecateraar en de doyenne van het etentje. Met zijn uitstekende Italiaanse look is het iets voor elke liefhebber van technologie met stijl.

Bekijk alle Portofino fornuizen

Dit kleurrijke gamma is geïnspireerd door de rijke tinten van de Middellandse Zee. 

Ontdek alle toestellen
Gecoördineerd assortiment

Elke esthetische designlijn biedt een keuze uit verschillende coördinerende producten.

Alle designlijnen