Keukenrobots

Smeg keukenrobots, gekenmerkt door afgeronde lijnen en levendige kleuren die uw inventieve geest en passie voor koken weerspiegelen, zijn uw ideale bondgenoot in de keuken.

Nu 5 jaar garantie op alle keukenrobots!

Onze toestellen worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geproduceerd. Desondanks kan het voorkomen dat er een deffect optreedt. Op de keukenrobots geldt vanaf nu een 2+3 jaar garantie. Een toestel herstellen is duurzamer dan een toestel vervangen. In totaal kan je dus van 5 jaar garantie genieten wat je meer duurzame mogelijkheden zou moeten bieden. 

Functionaliteit en stijl

Over elk detail is zorgvuldig nagedacht om een product te maken dat robuust, duurzaam en efficiënt is, precies zoals u het wilt.

Met een ergonomisch ontwerp dat aangenaam is in gebruik en gemakkelijk schoon te maken, is het toestel meer dan alleen maar mooi om naar te kijken.

Robuust, duurzaam en efficiënt

Met de Smeg Keukenrobot krijgen recepten vorm dankzij een betrouwbare, robuuste en efficiënte assistent.

De motor van 800 W en 10 snelheden maken het de perfecte mixer voor een verscheidenheid aan recepten. Dankzij de Smooth Start-functie start hij zachtjes en geleidelijk op, terwijl de planetaire draaibeweging uw beslag of deeg perfect mengt.

Witte keukenrobot met glazen mengkom

De witte keukenrobot (model SMF13) is voorzien van een glazen mengkom. Zo kunt u zien hoe de machine de ingrediënten bewerkt en maximale prestaties levert. U kunt de glazen mengkom ook verwarmen in de microgolfoven (max. 15 min. / 300 W) en ze gebruiken om uw creaties in de diepvriezer te bewaren (max. -24°C / 24 uur). De mengkom kan ook als optioneel accessoire gekozen worden voor het SMF03-model.

Discover it

Smeg full color SMF13 and SMF03 stand mixer series:

SMF13WHEU

Keukenrobot, 800 W, Wit, 50's Style
Ontdek meer

SMF03RDEU

Keukenrobot, 800 W, Rood, 50's Style
Ontdek meer

SMF03BLEU

Keukenrobot, 800 W, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

SMF03CREU

Keukenrobot, 800 W, Crème, 50's Style
Ontdek meer

Smeg SMF02 stand mixer series:

SMF02CREU

Keukenrobot, 800 W, Crème, 50's Style
Ontdek meer

SMF02PKEU

Keukenrobot, 800 W, Roze, 50's Style
Ontdek meer

SMF02RDEU

Keukenrobot, 800 W, Rood, 50's Style
Ontdek meer

SMF02BLEU

Keukenrobot, 800 W, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

Accessoires

De Smeg keukenrobot voegt  veelzijdigheid toe aan al uw recepten. Zo kan hij u helpen bij elke culinaire onderneming.

Dankzij de standaard accessoires en de apart verkrijgbare kunt u uw culinaire vaardigheden ten volle laten zien! Deze keukenrobot is de ideale bondgenoot voor uw creativiteit.

View all stand mixer accessories

INTERNATIONALE AWARDS

De reputatie van Smeg voor het maken van hoogwaardige designproducten is wereldwijd gegroeid, waarbij onze grote en kleine huishoudelijke apparaten verschillende prominente designprijzen hebben gewonnen.

De Smeg SMF Stand Mixer is een van de producten die verschillende internationale prijzen heeft gewonnen.

'Sicily is my love'

Collectie van klein huishoudelijke apparatuur die ontwikkeld werd door Smeg en de onmiskenbare creativiteit van Dolce & Gabbana.

 

Find out the collection