Victoria biedt een nostalgische sfeer, waar de tijd lijkt te stoppen, waar passie voor lekker eten wordt gezien met de grootste aandacht voor details. 

Victoria gamma

Exclusieve esthetiek, superieure kwaliteit en onmiskenbaar design zijn de ingrediënten die elk Smeg toestel uniek maken. Het Victoria assortiment is gewoon geen uitzondering. 

Ovens

Ontworpen en geproduceerd in Italië. Smeg ovens zijn uitstekende kooktoestellen met exclusieve ontwerpen die altijd topprestaties leveren. 

Lades

Verschillende lades beschikbaar om te combineren met de compacte toestellen. 

Kookplaten

Smeg kookplaten combineren hoogwaardige materialen met geavanceerde technologie. U kunt kiezen uit een reeks vormen, maten en bereidingsmethodes die passen bji de stijl van uw oven. 

Dampkappen

Smeg dampkappen weerspiegelen de elegantie en stijl van de keuken om hen heen, omdat ze kwaliteitsvol design combineren met de beste materialen. Er is een breed gamma aan modellen beschikbaar, die variëren naargelang de stijl, de afzuigmethode en het motorvermogen/capaciteit voor alle soorten keukens. 

Fornuizen

Een passie voor koken verdient een uitstekend fornuis, met een harmonieuze mix van bruikbaarheid en stijl. Smeg biedt echte designiconen waar stijl en elegantie hand in hand gaan met hoge prestaties, gebruiksvriendelijkheid en minimaal verbruik.

Koelkasten

Om uw eten en drinken perfect vers te houden, heeft Smeg een aanzienlijk aantal verschillende koelkastmodellen ontwikkeld in de Victoria stijl. 

Bekijk alle Victoria toestellen

Liefde voor traditie en passie voor detail.

Ontdek alle toestellen
Gecoördineerd assortiment

Elke esthetische designlijn biedt een keuze uit verschillende coördinerende producten.

Alle designlijnen