Producten

Smeg x Coca-Cola voor een iconische koelkast

Smeg en Coca-cola slaan de handen in elkaar voor het ontwerpen van een unieke, uitzonderlijke koelkast, waar elke Smeg- of Coca-cola-fan dol op zal zijn. In het kader van deze samenwerking werd de koelkast ontworpen met het kenmerkende kleurenpalet van Coca-cola in combinatie met het retro design van Smeg om de Iconische koelkast FAB28 van Smeg x Coca-cola te creëren.

EEN NOSTALGISCH DESIGN

De buitenkant van de koelkast is gebaseerd op de klassieke stijl van de rood met witte blikjes van Coca-cola in de jaren 1950. Dit eerbetoon aan het verleden roept een gevoel van nostalgie en welzijn op in elk interieur.

Onder de Smeg-inscriptie, zie je het logo van het merk “Drink Coca-cola”, net zoals de slogans “Have a coke” en “Ice Cold”.

EEN RUIME BINNENKANT

In de koelkast is er voldoende opbergruimte voor al je boodschappen en drankjes met een royale inhoud van 244 liter - er passen zelfs 233 blikjes Coca-Cola in. Uitneembare glazen planken geven u maximale flexibiliteit. LED-verlichting verlicht het interieur perfect. Het heeft een verszone 0°C compartiment waardoor je delicate etenswaren langer kunt bewaren. Ten slotte heeft hij een vriesruimte die ideaal is voor het bereiden van uw ijsblokjes, zodat u altijd op de juiste temperatuur kunt genieten van een drankje.

ONTDEK MEER

Coca-Cola "Unity"

Ben je ook geïnteresseerd in onze andere samenwerking met Coca-cola? De ‘Unity’-koelkast uitgebracht in het voorjaar 2022 is een Limited Edition stuk met slechts een paar exemplaren beschikbaar, elk met een officieel genummerd plaatje.

Met een psychedelische illustratie geïnspireerd op Coca-Cola, belichaamt de koelkast de geest van inclusie, diversiteit en optimisme waarvoor de beroemde "Hilltop"-campagne uit de jaren '70 wordt herinnerd.

ONTDEK MEER

SMEG X COCA-COLA COLLABORATIONS

FAB28RDUN5

Koelkast, 50's Style , Enkeldeurs koelkast, Vrijstaand , Positie scharnier: Rechts, Gedecoreerd/ Speciaal, Coca Cola Unity, Geventileerde koelkast, statische vriezer, D
Ontdek meer