Products

Veuve Clicquot koelkasten door Smeg - design en innovatie

Smeg lanceert een nieuwe lijn van kleurrijke koelkasten in samenwerking met Veuve Clicquot, om het 250 jarig bestaan van het Frans champagne huis te vieren.

13 jaar na de eerste historische samenwerking tussen Smeg & Veuve Clicquot in 2009, lanceren de twee merken opnieuw een speciale samenwerking om de eerste 250 jaar van Veuve Clicquot te vieren.

Dankzij het grote succes van de eerste samenwerking met de limited edition gepersonaliseerde Veuve Clicquot FAB28 fridge, lanceert men in 2022 een unieke uitgave van de FAB28 en FAB10, volledig op maat gemaakt in het iconische Veuve Clicquot geel, een combinatie van design en innovatie dat de belangrijkste waarden van de twee merken samenvat.

Ontdek meer

De samenwerking omvat niet alleen twee FAB-koelkasten, maar ook een ander bijzonder product: The Clicquot fridge. Het is een verpakking voor Champagneflessen, geïnspireerd op de iconische Smeg koelkasten uit de jaren 50.

Ze zijn verkrijgbaar in de kenmerkende Yellow Label kleur van het Champagnehuis en het typerende roze van de rosé schuimwijn. Deze miniatuurversie weerspiegelt perfect het onderscheidende design van Smeg en tegelijkertijd de creatieve geest van Veuve Clicquot.

De unieke Veuve Clicquot koelkast is in België binnekort verkrijgbaar bij gelesecteerde Smeg-verdelers: (Adviesverkoopprijs €3499).

 

De Clicquot mini fridge met fles kan je aankopen bij Monar te Antwerpen of bij Smets in Luxemburg (Adviesverkoopprijs tussen €60-65). Zowel de FAB koelkast als de Clicquot mini fridge zijn beschikbaar vanaf november. 

smeg clicquot fridge