Producten

De digitale keukenweegschaal

De digitale keukenweegschaal nu nieuw bij SMEG in het eigentijdse 'Collezione'-design en voegt zich zo bij de automatische koffiemachine en de krachtige blender.

De nieuwe SMEG Keukenweegschaal is het essentiële hulpmiddel voor wie graag kookt volgens de regels van de kunst, en niet op het oog.
Bestaand in drie matte kleuren waar we van houden: zwart, wit en smaragdgroen.
Overal meeneembaar & , dankzij de meegeleverde batterij en uitgerust met een afneembare kom, blijft hij je verliefd maken!

Ontdek het gamma

Een weegschaal om van te houden

Licht, handig, gemakkelijk verplaatsbaar, deze schattige weegschaal heeft ons al overtuigd en is klaar om je keuken te veroveren. Naast de efficiëntie, is het ook een echt design item om op je werkblad te plaatsen.

Ontworpen door de Italiaanse studio Deepdesign, heeft het een eigentijdse uitstraling en verfijnde afwerkingen die we altijd blijven bewonderen!

Dagelijkse precisie

De functies garanderen optimale precisie bij het wegen van elk type ingrediënt tot een maximaal gewicht van 5 kg en een capaciteit van 5 liter, met een nauwkeurigheid van 1 g! Wat de maateenheid ook is, kies degene die je nodig hebt uit het menu met 4 keuzes.

Digitale keukenweegschaal

KSC01BLMWW

Digitale keukenweegschaal - Mat Zwart
Ontdek meer

KSC01WHMWW

Digitale Keukenweegschaal - Mat Wit
Ontdek meer

KSC01EGMWW

Digitale keukenweegschaal - Emerald Green
Ontdek meer