Producten

Dompel jezelf onder in de wereld van Sea Salt Green met SMEG

Een verfrissende nieuwe kleur om uw keuken te transformeren.

Een nieuw essentieel onderdeel van het ‘50s’-assortiment

Hoewel Smeg al lang bekend staat om zijn opvallende kleuren in zijn jaren '50-assortiment, biedt het Italiaanse bedrijf ook een verscheidenheid aan neutrale opties zoals crème, wit en taupe. De nieuwste tint die aan het assortiment wordt toegevoegd is Sea Salt Green, een opvallende en zachte kleur, perfect om te combineren met zowel warme als koelere tinten in de keuken. De natuurlijke elegantie en tijdloosheid maken het de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een kleur die trends overtreft en nooit uit de mode zal raken. Het oppervlak van de koelkast voelt buitengewoon zacht aan, waardoor de keuken een unieke matte textuur krijgt.

Ontdek het product

Een vleugje frisheid!

Sea Salt Green is een zachte tint die kalme kustlandschappen oproept. Deze kalmerende tint brengt frisse lucht in elke ruimte en geeft deze een gevoel van zachtheid en vitaliteit. Bovendien heeft de Sea Salt Green koelkast, met zijn rondingen in jaren 50-stijl, een heerlijk nostalgische charme, die vintage keukenherinneringen oproept. Of het nu wordt gebruikt als kleuraccent in de keuken of als middelpunt van de kamer, Sea Salt Green nodigt u uit om te ontspannen en te genieten van de tijdloze charme.

Ontdek het product

Uitmuntendheid, zelfs vanbinnen!

Dankzij de uitneembare glazen planken kunt u de interne organisatie aanpassen en de LED-lichtstrips zorgen voor een perfecte verlichting van elke hoek, terwijl het Multiflow-koelsysteem de koude lucht optimaal door de koelkast verdeelt. Voor het bewaren van bederfelijke levensmiddelen zoals vis en kaas is er een "Life Plus"-vak beschikbaar, evenals een groente- en fruitlade.

Het perfecte huwelijk tussen Sea Salt Green en Neptune Grey

Sea Salt Green is een fantastisch alternatief voor traditionele neutrale tinten en brengt eigenzinnigheid en karakter in elke ruimte, terwijl het een subtiele kleuraccent produceert. Zoals u hier kunt zien, passen de oven en kookplaat in Neptune Grey uit het Linea-assortiment van Smeg prachtig bij de FAB28 Sea Salt Green-koelkast, waardoor een verfijnde en stijlvolle keuken ontstaat. De zachte, koele ondertonen van Neptune Grey complementeren de warmte van Sea Salt Green, waardoor een evenwichtig en samenhangend kleurenpalet ontstaat.

Ontdek Linea Neptune Grey
Wil je andere, even intrigerende kleuren ontdekken?

Als Sea Salt Green niet jouw ding is, waarom ontdek je dan niet enkele van de andere opwindende kleuren die onlangs aan het assortiment zijn toegevoegd? Ontdek Light Blue, Rust, Perfectly Paile en Black Mat.

Ontdek de andere nieuwe kleuren