HANDLEIDING OM DE AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE TE GEBRUIKEN

Als je een Smeg BCC automatische koffiemachine hebt aangekocht, is het enige wat je moet doen je favoriete koffie klaarmaken. De handleiding bespreekt alles, van het aanzetten van de machine tot periodiek onderhoud, om te kunnen garanderen dat je steeds het beste resultaat krijgt. Ontdek hoe je het beste de automatische koffiemachine kunt gebruiken voor de installatie, dranken, onderhoud & ontkalking proces. 

 

INSTALLATIE

Het bedienen van de koffieautomaten BCC01 en BCC02 gaat snel en eenvoudig dankzij een paar simpele stappen: vul het reservoir met vers, schoon water en pas de maalgraad naar wens aan. Voeg vervolgens de koffiebonen toe en stel de stoomdispenser af. Kies ten slotte het drankje uit het witte of oranje menu.

DRINKS

Het controlepaneel geeft je de mogelijkheid, om met slechts één touch tot 8 dranken te maken, van Ristretto tot Espresso of de meer internationale Americano. Ontdek alle functies door de machine te kiezen die het beste bij u past. 

ONDERHOUD

Het onderhoud was nog nooit zo gemakkelijk. Laat u begeleiden in het periodiek kuisen en ontkalken zodat uw automatische koffiemachine op zijn beste prestatie kan blijven werken. Slechts enkele eenvoudige stappen geven u de mogelijkheid van een koffie te genieten die altijd lekker is. 

REINIGING

Voor de allerbeste resultaten wordt aanbevolen om de automatische koffiemachine regelmatig te reinigen. Volg de eenvoudige reinigingsstappen in de video om uw machine in topconditie te houden.

Het is aan te raden om de reinigingswerkzaamheden uit te voeren wanneer de machine is ingeschakeld.

ONTKALKING

Het starten van het ontkalkingsproces is eenvoudig dankzij het lichtsignaal op het bedieningspaneel dat wordt geactiveerd zodra ontkalken nodig is. Deze eenvoudige ontkalkingsstappen worden allemaal geïllustreerd in de video.