Producten

Galileo : De nieuwe generatie ovens

Met meer dan 70 jaar ervaring in de wereld van huishoudelijke apparaten, kijkt Smeg naar de toekomst en blijft ze investeren in technologie, door een revolutionair nieuw project te ontwikkelen voor haar assortiment ovens. Een nieuwe oventechnologie dankzij professionele algoritmen, verkrijgbaar in 5 ovencategorieën die tot 3 kooktypes combineren.

GALILEO, EEN NIEUW CONCEPT GEBASEERD OP 5 PIJLERS

Smeg ontwikkelt een nieuw revolutionair project voor haar assortiment ovens, geheel Made in Italy. Na jaren van onderzoek en ontwikkeling is de Italiaanse uitmuntendheid in innovatiedesigncreativiteit en culinaire traditie samengevat in dit project. 

Ontdek de wereld van Galileo

WAAROM GALILEO ?

Galileo Galilei is een van de meest prominente Italiaanse wetenschappers. Hij wordt algemeen beschouwd als de "vader van de moderne wetenschap", voorstander van heliocentrisme en copernicanisme (de aarde draait om de zon). Zijn revolutionaire ideeën en nieuwe manier van kijken naar de sterren sluiten perfect aan bij het inzicht en concept van de nieuwe technologie die SMEG heeft ontwikkeld.

Een technologische revolutie, geïnspireerd door Italiaanse techniek, design en cultuur. Deze concepten vormden de inspiratie voor de naam van onze nieuwe technologie, die een eerbetoon is aan Galileo Galilei. Het logo, dat bestaat uit drie cirkels die banen voorstellen, doet onmiddellijk denken aan het nieuwe ontwerp van de achterwand in de ovenruimte. 

Ontdek de wereld van Galileo

GALILEO MULTICOOKING TECHNOLOGY

Een innovatie waarmee u tot drie kookmethodes kunt combineren (traditioneel, stoom en magnetron) en het beste uit elke kookmethode kunt halen! Met Galileo wordt koken slimmer, sneller en duurzamer.

Dankzij de verschillende functies kunt u uzelf uitdagen om nieuwe, originele en onverwachte recepten te ontdekken. U kunt gastronomische gerechten bereiden, gewoon thuis!

Ontdek de wereld van Galileo

OMNICHEF OVEN

De perfecte combinatie van traditioneel, stoom- en microgolf koken. 7 kookcombinaties in 1 (magnetron met stoom op 20%, 40% of 100% in combinatie met traditioneel koken) en oneindig veel mogelijkheden in de keuken dankzij de professionele algoritmes die tot 70% tijd besparen.

Een gepersonaliseerde culinaire ervaring dankzij de opeenvolging van verschillende kookmethoden en hun duur.

De combinatie van traditioneel koken, koken met stoom en koken in de microgolf zorgt voor een drastische verkorting van de bereidingstijd en staat garant voor heerlijk smakende gerechten en perfecte resultaten.

REVOLUTIONAIRE TECHNOLOGIE

Een innovatie die het mogelijk maakt om tot drie soorten koken te combineren en het beste uit elk van hen te halen dankzij de aanwezigheid van professionele algoritmen.

SAMETIME FUNCTIE

Een algoritme waarmee je meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden om één gang samen te stellen. De oven geeft aan wanneer het tijd is om de afzonderlijke ingrediënten in de oven te plaatsen.

MEERPUNTSONDE

U kunt de interne temperatuur van voedsel professioneel controleren dankzij de meerpuntssonde die de temperatuur op 3 verschillende punten meet, van het hart van het ingrediënt tot aan het oppervlak.

DELTA T FUNCTIE

Dankzij de hulp van de meerpuntssonde maken professionele algoritmen via deze functie een delicate en bijzonder smakelijke bereiding mogelijk. OMNICHEF-ovens passen zichzelf aan op basis van de temperatuur die wordt gedetecteerd in de verschillende punten van het voedsel, waardoor een gelijkmatige bereiding tussen de kern en de buitenkant van het voedsel wordt gegarandeerd (Delta T).

SMART COOKING

150 automatische recepten voor vlees, vis, voorgerechten en desserts in slechts één klik. Een eenvoudige en effectieve manier om perfecte resultaten te krijgen.

De Omnichef ovens

De perfecte combinatie van Traditioneel, Stoom en microgolf koken.

SO6606APNR

Oven , Dolce Stil Novo, 60 cm, Omnichef, Multitech, Zwart, Vapor Clean reiniging
Ontdek meer

SO4606APNR

Oven , Dolce Stil Novo, 45 cm, Omnichef, Multitech, Zwart, Vapor Clean reiniging
Ontdek meer

Stoomovens

De lijn ovens die traditioneel koken combineert met de voordelen van stoom.

SOP6902S2PN

Oven , Victoria, 60 cm, Pyro steam , Combi-stoomoven, Zwart, A+, Pyrolyse reiniging
Ontdek meer

SO6604S4PNR

Oven , Dolce Stil Novo, 60 cm, Steam100 Pro, Combi-stoomoven, Zwart, A++, Vapor Clean reiniging
Ontdek meer

SO6301S2X

Oven , Classici, 60 cm, SteamOne, Combi-stoomoven, Inox, A+, Vapor Clean reiniging
Ontdek meer

SOP6902S2PP

Oven , Victoria, 60 cm, Pyro steam , Combi-stoomoven, Crème, A+, Pyrolyse reiniging
Ontdek meer

SOP6902S2PX

Oven , Victoria, 60 cm, Pyro steam , Combi-stoomoven, Inox, A+, Pyrolyse reiniging
Ontdek meer

SpeedWaveXL

De grootste combimicrogolf. Ervaar gecombineerd koken met de microgolf voor gelijkmatige resultaten en bespaar tot 40% tijd in vergelijking met traditionele functies.

SO6102M2S

Oven , Linea, 60 cm, SpeedwaveXL, Combi-microgolf, Zilver, Vapor Clean reiniging
Ontdek meer