Zoeken
Enter at least 3 characters
Zoeken
Enter at least 3 characters
Producten

Geef jouw interieur een frisse boost met de nieuwe kleur Emerald Green

Een nieuwe look voor je keukenaanrecht

Laat de nieuwe kleur, die schittert als een edelsteen en geïnspireerd is op de frisse donkergroene zee, je broodrooster en waterkoker opwaarderen! Ben je al bekend met deze nieuwe kleur? Je hebt er oog voor! Het is ook een afwerking voor één van de iconische "jaren 50" koelkasten.

Bij het ontbijt
Emerald Green is nu beschikbaar voor de broodrooster en de waterkoker! Ze hebben nog steeds dezelfde essentiële functies voor een perfect ontbijt, maar dan in deze kostbare matte afwerking!
Ontdek het gamma
In de keuken
Voor een rustgevende keuken in botanische tinten is de FAB28 koelkast in Emerald green niet alleen aantrekkelijk voor het oog, maar ook om aan te raken, met een origineel zacht aanvoelend oppervlak.
Ontdek de koelkast

Perfecte bondgenoten

Om je te helpen deze groene tint in je keuken te brengen, geven we wat inspiratie en kleuren mee die je er mee kan combineren voor een keuken die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Gele, rode of houten tinten passen perfect bij Emerald green. Of combineer het met andere keukentoestellen van Smeg in het goud of rosé, of de inbouwlijn Dolce stil novo in zwart met koperen afwerking.