Events

SMEG naar nieuwe horizonten op Eurocucina 2024

Alle nieuwigheden van de Salone del Mobile 2024

De Salone del Mobile is terug en Smeg is aanwezig op Eurocucina 2024 in hal 4, stand D01-D03.

Nieuwe producten, projecten en samenwerkingen met uitmuntende partners brengen Smeg op het podium van Eurocucina 2024. Een onmisbare kans om zijn nieuwste innovaties te presenteren, gekenmerkt door een onmiskenbare stijl, uitstekende kwaliteit en ultramoderne technologie.

ISOLA by Smeg & Stefano Boeri Interiors

Stefano Boeri Interiors laat zich inspireren door de Smeg-klassiekers om zachte, unieke lijnen te creëren, waardoor een collectie ontstaat die de barrières van de tijd kan overstijgen.
Een assortiment inductiekookplaten, met en zonder geïntegreerde afzuiging, en een hightech hangend dampkap systeem met een revolutionair, elegant en lichtgevend ontwerp.

Nieuwe afmetingen voor een geavanceerd ontwerp

Na het succes van de 60 cm wijnkoelers komen er nieuwe 88 cm modellen met een inhoud tot 40 flessen en 178 cm modellen met een inhoud tot 83 flessen, die als preview op de stand worden gepresenteerd.
 

Nieuwe kleuren voor een iconisch product

De iconische gekleurde koelkasten van Smeg zijn de sterren van een eigentijdse interpretatie met nieuwe kleuren en afwerkingen, perfect afgestemd op de Portofino-keukens van 90, 120 en 150 cm, geïnspireerd op de landschappen van Ligurië.

Een zicht op de Middellandse Zee

De samenwerking tussen Smeg & Dolce en Gabbana wordt voortgezet en hernieuwt hun band op het gebied van Made in Italy met de Blu Mediterraneo-collectie. Een meeslepende ervaring in de kleuren van de zee.
Ontdek de Blu Mediterraneo collectie

Dolomite collectie

Het assortiment koelkasten dat tot doel heeft een nieuw luxe koel-ecosysteem in huis te bouwen. Het assortiment omvat combikoelkasten, wijnkoelers en koel-/vrieszuilen van verschillende afmetingen, volledig Made in Italy.