Zoeken
Enter at least 3 characters
Zoeken
Enter at least 3 characters
Producten

NIEUWE EDITIE VAN DE FAB28: DE MICKEY MOUSE KOELKAST

Mickey Mouse, the beloved Disney character amongst children and adults alike, is now ready to enter the homes of the biggest cartoon fans.

Mickey Mouse, het geliefde Disney-personage onder zowel kinderen als volwassenen, is nu klaar om de huizen van de grootste cartoonfans binnen te gaan. Na het succes van het limited edition-model van vorig jaar om de 90 jaar van het iconische stripfiguur te vieren (waar slechts 90 unieke stuks van bestaan), is Smeg verheugd om de nieuwe koelkast te presenteren met een onweerstaanbaar, nieuw origineel ontwerp.

De sleutel tot de verreikende aantrekkingskracht van zowel Smeg als Mickey Mouse zijn de sterke waarden die ze delen, waaronder liefde voor het gezin, gezond optimisme en het verlangen om er altijd bovenop te komen en te glimlachen in het leven. De koelkasten FAB28RDMM4 zijn voorzien van een originele Mickey Mouse-schets en tonen Mickey die op speelse wijze probeert het handvat van de koelkast te bereiken.
De koelkast FAB28RDMM4 is een waar designstuk en brengt een vleugje speelsheid en humor in elke omgeving.

Met zijn klassiek rond profiel lijkt het nieuwe model van buiten bijna ongewijzigd; Het interieur van de koelkast werd echter in 2018 opnieuw ontworpen, met de nadruk op zowel eigentijdse stijl als ecologische duurzaamheid. De innovatieve technologie in het hart van dit model omvat belangrijke nieuwe functies die zijn ontworpen om maximale prestaties en efficiëntie te garanderen, zoals de A +++ energieklasse, het Multiflow-koelsysteem, een Life Plus 0 °; C-lade en twee LED-verlichtingsstrips.

Ontdek hem hier