Producten

SMEG PRESENTEERT HET VITALITY SYSTEM

THE TRIPLE FORMULA FOR A HEALTHIER LIFE

Wat vormt de kern van een gezonde levensstijl?
We kennen allemaal het antwoord: eten. Maar letten op de kwaliteit van de producten die we kopen is niet voldoende. De methoden die we gebruiken om voeding te bewaren en te koken zijn even belangrijk, omdat fouten en afleidingen niet alleen de smaak van onze gerechten kunnen verminderen, maar ook de voedingsvoordelen die deze met zich meebrengen.

Gelukkig kan technologie ons hierbij helpen. In het bijzonder de technologie die wordt vertegenwoordigd door drie Smeg-toestellen van de nieuwste generatie, ontworpen om welzijn op uw tafel te brengen: de blast chiller, de vacuümlade en de combi-stoomoven.

Deze geavanceerde oplossingen bieden een antwoord op veelvoorkomende problemen: hoe kan ik voedsel bewaren zonder dat het de eigenschappen verliest die het vers had? Wat is de beste kookmethode voor lichte, smakelijke en voedzame gerechten? Smeg heeft deze dagelijkse behoeften als uitgangspunt genomen bij het ontwerp van het Vitality System.

Met de blast chiller van Smeg kunt u bijvoorbeeld seizoensgebonden zomers fruit invriezen en vervolgens gebruiken in de favoriete snacks van uw kinderen, zelfs in de winter. Met de vacuümlade bewaar je heerlijke verse vis voor langere periodes en bewaar je hem voor een speciale gelegenheid zonder zijn originele smaak te verliezen.

En voor de eerste cursus? De combi-stoomoven kan worden gebruikt om heerlijke zalm te bereiden met vacuümgekookte rijst, een gerecht met een heerlijke natuurlijke smaak en zonder toegevoegd vet. Dit alles met behoud van 100% van de vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen in de grondstoffen.

Tegenwoordig is een druk leven zonder voldoende tijd om te winkelen en koken geen obstakel meer voor degenen die in perfecte conditie willen blijven. Dankzij het Vitality System van Smeg kun je de filosofie van welzijn omarmen die altijd in het DNA van Italië heeft gezeten en die we - zelfs in de drukke wereld van vandaag - centraal moeten stellen in onze gewoontes.