Producten

SMEGCONNECT

SmegConnect: the new generation of connected Smeg appliances

Beheren en op afstand bedienen van Smeg-toestellen en apparaten: vandaag is dit allemaal mogelijk dankzij de nieuwe SmegConnect-app, al beschikbaar voor wijnklimaatkasten en ovens en binnenkort voor vaatwassers, om alle functies te bedienen via smartphone en tablet (iOS en Android).

Een app die een kosmopolitische functie en een Made in Italy-ziel combineert, met een sterke focus op Food & Wine-ervaring dankzij de samenwerking met Il Cucchiaio d’Argento en Tannico, die altijd bijgewerkte en aanpasbare inhoud garandeert.

Via de Smeg Connect-App beheert u functies en programma's, schakelt u via smartphone of tablet alle op het netwerk aangesloten apparaten in of uit, overal en altijd, voor een dagelijks leven met comfort en veiligheid.

De aantrekkelijke en intuïtieve interface geeft toegang tot veel aanvullende inhoud, zoals recepten en het matchen met wijnen, terwijl een 'Personal Assistant' helpt bij het ontdekken van de app en voor het gebruik van alle slimme apparaten en een 'Direct Assistance', die je helpt met vragen of eventuele defecten via een eenvoudig online formulier.

Oven

Koken als een chef-kok wordt nog eenvoudiger met SmegConnect-ovens, die toegang geven tot nieuwe Smeg-recepten met vooraf ingestelde parameters, zodat u direct vanuit uw favoriete recepten kunt beginnen met koken zonder dat u de temperatuur en functie zelf hoeft te selecteren.
Bovendien kunt u dankzij de sectie "Mijn kookboek" uw favoriete recepten opslaan, zodat de oven al is ingesteld om te koken.

Ontdek meer

Wijnklimaatkasten

De combinatie tussen wijnkoeler en app is een perfecte mix van Italiaans design met geavanceerde technologieën, de beste oplossing voor het bewaren en tentoonstellen van een kostbare en waardevolle wijncollectie. De wijnklimaatkast van SmegConnect regelt perfect de schenk- en bewaartemperatuur, met vele andere functies, zoals het delen van de wijnkaart via Facebook met je vrienden.

Dishwasher

Alles is altijd onder controle door de verbinding van de  app met een Smeg-vaatwasser, die pushmeldingen naar je mobiel stuurt over de huidige status van het programma. Afhankelijk van het soort serviesgoed en vuil, geeft de SmegConnect vaatwasser aanbevelingen over de keuze van het beste wasprogramma.

Er zijn ook veel andere mogelijkheden, zoals het delen van je eigen recepten via Facebook en het delen via WhatsApp of e-mail je boodschappenlijst en de lijst met ingrediënten om een maaltijd te bereiden: de SmegConnect App is vooral het antwoord op veel behoeften van je dagelijkse routine.