Mat Champagne Bundelpromotie!

Profiteer nu van een unieke bundelpromotie! Koop de Smeg broodrooster & waterkoker samen voor 329 euro i.p.v. 398 euro! Bestel het nu op onze webshop & geniet van een mooie 69 euro korting!

Start promotie: 14 november 2022
Einde promotie: 31 december 2022

Ontbijten in stijl

De waterkoker en broodrooster in het Mat Champagne geven je ontbijt een extra dimensie. Mat goud is populair om zijn heldere en verfijnde uitstraling. De kleur voor een luxueuze decoratie. Bovendien is deze afwerking krasbestendig en heeft een anti-vingerafdruk effect voor een altijd schoon uiterlijk. Ideaal met kinderen in huis! 

Nood aan een nieuwe ontbijt set? Dan is dit de ideale oplossing voor jou! Bestel beide items nu tesamen en ontvang een korting van 69 euro! De actie is ook geldig bij onze deelnemende verdelers. Ontdek hier de dichtsbijzijnde winkel! 

Koop nu

Actievoorwaarden

Actie geldig bij aankoop van een Smeg Mat Champagne waterkoker of broodrooster, tussen 14/11/2022 en 31/12/2022. De actie is zowel geldig in de webshop als bij onze deelnemende verdelers. Op de webshop wordt de broodrooster automatisch aan uw winkelmand toegevoegd bij bestelling van de waterkoker en omgekeerd. 

De actie is ook geldig bij verschillende deelnemende verdelers. Actie enkel geldig voor consumenten die woonachtig zijn op en hun aankoop voltooien op Belgisch en Luxemburgs grondgebied.

*De Organisator of desgevallend de Winkel behoudt zich te allen tijde het recht voor: om deelnemers om haar moverende redelijke redenen te weigeren of te diskwalificeren, zonder dat deelnemer enige aanspraak kan doen gelden jegens Organisator; om een deelnemer met ongeldige of vervalste persoonsgegevens van deelname uit te sluiten; om de Actie tussentijds te wijzigen, zonder dat de deelnemer enige aanspraak jegens Organisator kan doen gelden.

Shop online
Prijs incl. BTW, incl. recupel
Shop online
Prijs incl. BTW, incl. recupel