Zoeken
Enter at least 3 characters
Zoeken
Enter at least 3 characters

Wanneer design en mode elkaar ontmoeten in een onconventioneel project, kan dit alleen maar resulteren in een gedurfde, onverwachte en visionaire creativiteit, die in de loop van de tijd nieuwe prikkels en interacties tussen beide werelden voortbrengt.

Refrigerator of Art

De thema's die voor elk product zijn ontwikkeld, zijn verfraaid met klassieke bloemmotieven. Deze 100 exclusieve koelkasten - het resultaat van innovatie en een nauwgezet oog voor detail - zijn unieke producten die de Smeg-kwaliteit en -technologie combineren met Dolce & Gabbana's creativiteit en meesterlijk vakmanschap.

Ontdek meer

Sicily is my love collectie

De collectie kleine keukentoestellen die Smeg produceert met een onmiskenbare Dolce & Gabbana-toets zijn symbolen van een esthetiek die onlosmakelijk verbonden is met Sicilië, de thuisbasis van de zielen van Domenico Dolce en Stefano Gabbana, en meer in het algemeen met Italië en zijn keuken, waarvan Smeg altijd een tolk is geweest van uitmuntendheid. Broodroosters, citruspers, koffiemachines, waterkoker, blenders, keukenrobots en slowjuicers, allemaal versierd met gouden citroenen, citrusvruchten en felrode kersen zijn slechts enkele van de typische Siciliaanse decoraties met driehoekige motieven

Bekijk het gamma

Divina Cucina

Divina cucina is een eerbetoon aan de oorsprong van Italië, haar tradities en populaire festivals in de vorm van een nieuw vrijstaand fornuis en dampkap met een bijpassende FAB28-koelkast, uniek gemaakt door gedurfde kleuren en verhalende intensiteit. De collectie wordt gepresenteerd in twee varianten: de eerste wordt gekenmerkt door afbeeldingen geïnspireerd op het Siciliaanse poppentheater en de traditionele handgeschilderde kar, waar de dominante tinten vurig rood en oranje zijn, de tweede door een majolica-print in blauw- en wittinten.

 

Divina Cucina is a tribute to Italy’s roots, its traditions and popular festivals in the form of a new freestanding kitchen set and cooker hood with a coordinated FAB28 fridge, rendered unique by bold colours and narrative intensity. The collection is presented in two variants: the first characterised by representations inspired by the Sicilian puppet theatre and the traditional hand-painted cart, where the dominant tones are fiery red and orange, the second by a majolica print in shades of blue and white.

Bekijk de collectie