Herstellingen Smeg huishoudtoestellen

Uw Smeg keukentoestel vertoont een defect en u wenst een herstelling aan te vragen. 

De toestellen van Smeg zijn ontworpen en geproduceerd met oog voor detail en met zorg voor kwaliteit. Desondanks kan het voorkomen dat een toestel onverhoopt een mankement vertoont.

Om onnodige kosten te vermijden, raden wij u aan om eerst de gebruiksaanwijzing van het desbetreffende toestel zorgvuldig door te nemen en de pagina ‘Veelgestelde vragen’ op onze website te bekijken. Vaak kunt u daar het antwoord op uw vraag vinden en de storing zelf verhelpen. Indien u geen antwoord op uw vraag heeft gevonden met behulp van de gebruiksaanwijzing of onze website, kunt u altijd een aanvraag tot interventie indienen. 

Heeft u het toestel recent via onze webshop aangekocht en dit is niet langer dan 14 dagen geleden, dient u een retour aan te vragen via uw account op de webshop. Is het online aangekochte toestel wel ouder dan 14 dagen en vertoont een defect bent u hier aan het juiste adres. 

Gelieve hieronder je type keukentoestel te kiezen. 

Herstelling Klein Keukentoestel

Vertoont uw Smeg klein elektro keukentoestel (broodrooster, blender, waterkoker etc.) een defect en wenst u een herstelling? 

Vraag een herstelling
Herstelling Groot Keukentoestel

Uw Smeg toestel vertoont een defect en u wenst een Smeg technieker in te schakelen voor een herstelling bij u thuis. 

Boek je technieker
Omruiling Kookgerei

Vertoont uw Smeg Kookgerei (potten, pannen) een defect en wenst u een omruiling? 

 

Vraag een omruiling