Zoeken
Enter at least 3 characters
Zoeken
Enter at least 3 characters
Details en afwerking

DE FULL INDUCTIEKOOKPLAAT: VEILIGHEID EN FLEXIBILITEIT

Deze kookplaat is een fundamentele keuze voor het stijlvol inrichten van de keuken en het verkrijgen van de beste kookprestaties, zonder afbreuk te doen aan efficiëntie en duurzaamheid.

WAAROM EEN INDUCTIEKOOKPLAAT KIEZEN?

Onder de trends van de hedendaagse keuken is die van de inductiekookplaat één van de meest populaire keuzes. Elegant, minimaal en geschikt voor elke stijl, de meest recente modellen vallen op door hun bruikbaarheid en veiligheid, dankzij de warmtegeleiding naar de bodem van de pannen, wat de kooktijden verkort.

De SMEG Full inductiekookplaat, in de versies SIA1963D en SIA1963DS in zwart en zilver, is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar vrijheid en gebruiksflexibiliteit, maar ook als een echt designobject dat de keukenomgeving verfraait met een verfijnde esthetiek.

ONTDEK SMEG INDUCTIEKOOKPLATEN

HOE DE JUISTE INDUCTIEKOOKPLAAT KIEZEN

In een keuken met een eigentijdse smaak is het combineren van de kookplaat met inbouwapparatuur een stijlkeuze die karakter geeft aan de omgeving. Uniformiteit van kleuren en materialen zijn de onderscheidende kenmerken van SMEG toestellen. De Full inductiekookplaat, verkrijgbaar in zwart en zilver, past perfect bij de designlijnen Dolce Stil Novo en Linea. Naast een onderscheidend ontwerp is de Full inductiekookplaat uitgerust met geavanceerde aanpasbare functies die hem perfect maken voor elke behoefte.

ONTDEK DE SMEG DESIGNLIJNEN

FUNCTIES EN EIGENSCHAPPEN

ECO - LOGIC ADVANCE

om het vermogen van de kookplaat te matigen tot 2400 W, waardoor het elektriciteitsverbruik van de kookplaat wordt beperkt

AUTOMATISCHE PANHERKENNING

Om de positie van de pot op de kookplaat te detecteren en de bedieningselementen automatisch te activeren

TFT Display

Een 7” display om alle functies in te stellen, zoals het op temperatuur houden of koken op 92°C

TOUCH BEDIENING

Met behulp van het display met touch bediening kunt u de timer selecteren en de verstreken tijd controleren sinds het begin van de voorbereidingen

ELEKTRICITEITSCONSUMPTIE

De SMEG Full inductiekookplaat combineert esthetiek en geavanceerde functies die de beste kookervaring garanderen, zonder de energie-efficiëntie te verwaarlozen. Om het verbruik, dat bij inductiekookplaten doorgaans hoger is dan bij gaskookplaten, te beperken, heeft SMEG het Eco Logic Advance-systeem bestudeerd, een geavanceerde technologie die het mogelijk maakt om via vermogensregelaars het vermogen van de kookplaat te verlagen tot 2400 W om de energiebesparing te maximaliseren.

POTTEN EN PANNEN VOOR INDUCTIE

Twijfels over welke pannen je moet gebruiken op de SMEG Full inductiekookplaten? De kookgereicollectie is ideaal voor gebruik op alle soorten kookplaten, van gas- tot inductiekookplaten. Met een bijzonder gepatenteerde roestvrijstalen bodem en details die zijn ontworpen om maximale veelzijdigheid te garanderen, kan de Smeg kookgerei-collectie ook in de oven en vaatwasser worden gebruikt en bereikt het de beste kookprestaties.

ONTDEK DE COLLECTIE KOOKGEREI