De keuken is het kloppend hart van onze woning. We vinden het belangrijk - net omdat we er zoveel tijd doorbrengen - dat onze keuken perfect aansluit bij onze eigen stijl, onze specifieke wensen. Dat idee dragen we bij Smeg hoog in het vaandel. Om je droomkeuken heel intuïtief samen te stellen en je te laten inspireren ontwikkelden we de SmegAR app. 

DE JUISTE KEUKENTOESTELLEN IN JOUW EIGEN STIJL

De ideale keuken vraagt de ideale keukentoestellen. Wij bij Smeg geloven dat er een design past bij elk type keuken… en bij elke kok.

Is de opstelling van je huidige keuken goed? Zitten de kastjes nog stevig vast? Is er enkel nood aan een likje verf? Dan ben je al een groot stuk geholpen met nieuwe apparatuur. Het testen waard, niet? Maar hoe kiezen? Een keukentoestel kiezen is niet evident als we het totaalplaatje niet kunnen bekijken. De SmegAR app is een bron van inspiratie en inzicht.

Ontdek zelf en download de app nu in de App Store of Google Play.

 

Ontdek meer

PROBEER ONZE SMEGAR APP

Dankzij Augmented Reality kan je toestellen uit ons gamma virtueel in je eigen keuken plaatsen. Liever strak, landelijk of klassiek? Browse door de intuïtieve cataloog, zoek volgens productcategorie of volgens design en kies je favoriete Smeg toestel. Scan je keuken, plaats het toestel in 3D waar je wenst en bekijk het resultaat. Je kan het toestel ontdekken tot in de kleinste details. Voeg daarna nog meerdere toestellen toe en creëer een ultra-uitgeruste keuken. Ben je toch niet zeker van het design of de kleur? Wijzig dan op een eenvoudige en snelle manier dankzij de color switcher. Tevreden? Maak een foto van het resultaat en stuur deze door naar je vrienden! Je bent nu ongetwijfeld helemaal overtuigd van je keuze - stuur het totaaloverzicht naar je emailadres en ga naar je vertrouwde Smeg-verdeler voor meer info en de aankoop van je nieuwe Smeg toestellen. 

 

Test het even uit... Je wandelt als het ware rond in je droomkeuken. 

 

BEWONDER VANAF NU OOK DE ICONISCHE BROODROOSTER, WATERKOKER OF KEUKENROBOT IN JE EIGEN KEUKEN MET DE SMEGAR APP

Wat is jouw favoriete Smeg keukentoestel en welke kleur verkies jij om je keuken aan te vullen met deze musthave keuken items? Kan een moeilijke keuze zijn als je het ruime aanbod bekijkt. Maak het jezelf gemakkelijk en download de SmegAR app. Scroll door het kleurrijke gamma, kies een kleur en het toestel dat jij in je keuken wilt zien, en plaats het simpelweg in je eigen keuken via augmented reality. Je ziet het toestel in een mum van tijd verschijnen in je eigen keuken en ziet meteen of het kleurtje past met jouw werkblad en keukenkasten.

Ontdek meer