App

Bewonder vanaf nu ook de iconische broodrooster, waterkoker of keukenrobot in je eigen keuken met de SmegAR app

Download de app in de App store of Google Play en bewonder zelf je favoriete Smeg toestel in je eigen keuken

Wat is jouw favoriete Smeg keukentoestel en welke kleur verkies jij om je keuken aan te vullen met deze musthave keuken items? Kan een moeilijke keuze zijn als je het ruime aanbod bekijkt. Maak het jezelf gemakkelijk en download de SmegAR app. Scroll door het kleurrijke gamma, kies een kleur en het toestel dat jij in je keuken wilt zien, en plaats het simpelweg in je eigen keuken via augmented reality. Je ziet het toestel in een mum van tijd verschijnen in je eigen keuken en ziet meteen of het kleurtje past met jouw werkblad en keukenkasten.

 

Crème, rood, pastelblauw of toch zwart?

Toch niet helemaal zeker van de gekozen kleur? Klik op het geplaatste toestel en verander de kleur aan de hand van de color switcher, je ziet meteen alle beschikbare kleuren en kan alles eens uitproberen.

 

Een uitgebreid gamma aan verschillende keukenhulpjes

Je broodrooster kan best ook een zusje of broertje gebruiken? Voeg meerdere toestellen toe in één keer en mix zoveel je maar wilt! Misschien is het wel leuk om twee of meerdere kleuren met elkaar te combineren? Test het uit in augmented reality en bekijk instant welk effect dit geeft aan je keuken. Zo maak je meteen de juiste keuze.

Click & Share

Trek een foto van je opstelling in je keuken en stuur door naar je partner of vrienden, zo kan je ook even advies vragen. Keuze gemaakt? De toestellen zitten al in je lijstje met een indicatie van de adviesverkoopprijs. Laat nu het lijstje opsturen naar je emailadres en je kan meteen naar de dichtstbijzijnde Smeg verdeler in je buurt om je favoriete toestellen aan te kopen.

SmegAR, laat je inspireren en creëer je droomkeuken in Augmented Reality.