Producten

De volautomatische koffiemachine in een nieuw design.

De Bean to Cup is nu ook verkrijgbaar in het volledig zwart. Een volledig nieuwe dimensie in uw keuken.

Koffie is een ervaring die alle zintuigen fascineert, een omhullend aroma, een sterke smaak en een gebaar dat een gelegenheid wordt om een moment van plezier te wijden, alleen of om te delen. De nieuwe Smeg Bean to Cup BCC01 en BCC02 koffieautomaten transformeren elke pauze in een waar moment van plezier, thuis of aan de bar, met het aroma van versgemalen koffie.

EEN STIJLVOLLE AANWINST

De Smeg automatische koffiezetapparaten hebben compacte afmetingen en onderscheiden zich door een aantrekkelijk ontwerp dat gekenmerkt wordt door zachte en essentiële lijnen. Naast de gekende toestellen met een aluminium afwerking is de Bean to Cup met stoomfunctie nu ook verkrijgbaar in het volledig zwart.  Deze nieuwe uitgave creëert een elegante uitstraling en voegt een onmiskenbare stijl toe aan iedere ruimte, van klassiek tot modern.

KLAAR VOOR GEBRUIK

Een goede kop koffie zetten was nog nooit zo makkelijk. U hoeft alleen maar de container te vullen met uw favoriete koffiebonen en te vertrouwen op de technologie van de automatische Bean to Cup om binnen een paar seconden te kunnen genieten van een kop heerlijke koffie. Dankzij het eenvoudige en intuïtieve controlepaneel en onetouch-functies is een enkele druk op de knop genoeg om een grote verscheidenheid aan dranken te selecteren voor een compleet gepersonaliseerde ervaring.

HET PLEZIER VAN VERS GEMALEN KOFFIE

Een zintuigelijke reis: niet alleen een sterk en doordringend smaak, maar een onweerstaanbaar aroma waardoor een kop koffie een echt ontspannend moment wordt. Met een keuze tot acht dranken, van espresso tot cappuccino, of de meest internationale Amerikaanse koffie, het automatische koffieapparaat biedt een iconische ervaring die in staat is de zintuigen te prikkelen van diegenen die graag omringd worden door het aroma van versgemalen koffie.

Ontdek het volledig assortiment.

Heb je onze Bean to Cup promotie al gezien?

In het najaar hebben we een speciale promotie die geldig is op alle Bean to Cup koffiemachines. Ook op deze nieuwe volledig zwarte editie! Bij aankoop van een Bean to Cup krijg je nu een gratis cadeaubox t.w.v. €75,00! 

Ontdek hier de promotie

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Het BCC01 automatisch koffiezetapparaat is ontworpen voor koffiekenners en biedt de mogelijkheid voor verschillende soorten koffie, waaronder Ristretto, Espresso en Americano, en levert ook heet water. De BBC02 variant is ontworpen met een stoomfunctie voor de voorbereiding van op melk gebaseerde dranken, zoals cappuccino of latte macchiato.

BCC02FBMEU

Automatische koffiemachine, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

BCC02BLMEU

Automatische koffiemachine, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

BCC02TPMEU

Automatische koffiemachine, Taupe, 50's Style
Ontdek meer

BCC02RDMEU

Automatische koffiemachine, Rood, 50's Style
Ontdek meer

BCC02WHMEU

Automatische koffiemachine, Wit, 50's Style
Ontdek meer

BCC01RDMEU

Automatische koffiemachine, Rood, 50's Style
Ontdek meer

BCC01TPMEU

Automatische koffiemachine, Taupe, 50's Style
Ontdek meer

BCC01WHMEU

Automatische koffiemachine, Wit, 50's Style
Ontdek meer

BCC01BLMEU

Automatische koffiemachine, Zwart, 50's Style
Ontdek meer